Nem okozott nehézséget a sereghajtó legyőzése

A Debreceni Egyetem alakulata mindössze ötvenegy perc alatt eldöntötte a bajnokit.

A DEAC női röplabdacsapata vasárnap az NB II Keleti csoportjában a Salgótarjánt fogadta a DESOK-ban. Gyakorlatilag minden együttesünk mellett szólt, hiszen a vendégek sereghajtóként érkeztek a csarnokunkban. Az sem a Nógrád vármegyeiek malmára hajtotta a vizet, hogy a keretüket mindössze hat játékos alkotta.

Villámrajtot vettünk, az első szettben egyre nagyobb előnyre tettünk szert, végül ezt a periódust 25:8-ra megnyertük. A második játszmában sem változott a játék képe, ekkor is a mi akaratunk érvényesült a játéktéren. A meccs alakulásának köszönhetően Kuszkó Zsolt vezetőedző bátran rotálhatta a gárdánkat, szerencsére a csereként beszálló röplabdázóink is éltek a lehetőséggel. A harmadik játékrész sem hozott fordulatot, végül 51 perc alatt lerendeztük ezt a bajnokit.

Megvalósítottuk a tervünket, vagyis megszereztük a három pontot. Nem volt nehéz dolgunk, főleg arra kellett figyelni, hogy ne hibázzunk sokat, és ez összejött, mivel alig akadt pontatlanságunk. Sajnos az ilyen mérkőzések még edzésnek sem jók – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző.

NB II Keleti csoport
DEAC-SBTC 3:0 (25:8, 25:10, 25:9)