Távozik a pontgyárosunk

Fazekas Balázs három évet húzott le a Debreceni Egyetem alakulatában.

A DEAC férfi röplabdacsapatának vezetőedzője, Fodor Antal a következő idényben már nem számíthat Fazekas Balázsra. A 26 éves játékos a Kistext csapatával 2+1 évre szóló szerződést kötött. Fazekas 2019-ben fogadta el klubunk ajánlatát, és gyakorlatilag egyből kulcsemberré vált.

Jól éreztem magam a DEAC-ban, rengeteget fejlődtem itt. Szeretnék köszönetet mondani Tóni bácsinak a bizalmáért, emellett a csapattársaimnak is hálás vagyok. Szép sikereket értünk el közösen, például idén a Kaposvárt és a Kecskemétet is felülmúltuk, ez a két győzelem felejthetetlen emlék marad. Júliusban lesz a szezonzárónk, ekkor búcsúzhatok el a srácoktól. Biztos fura lesz ellenfélként játszani a DESOK-ban, és azt sem zárom ki, hogy kicsit izgulni fogok majd – nyilatkozta Fazekas Balázs.

A ponterős röplabdázó új együttese a hetedik helyen zárt az Extraliga előző kiírásában. A fővárosiak ezúttal komoly előrelépésben reménykednek.

Szeretnénk egy ütőképes gárdát építeni, amely az első négyben végezhet. Úgy tudom, a külföldiek maradnak, ami jó alap lehet. Bár ismeretlen közegbe kerülök, ettől függetlenül nem tartok a beilleszkedéstől. Több edzés vár rám a Kistextben, ennek köszönhetően pedig minden játékelemben előreléphetek. Abban bízom, hogy egyszer külföldön is röplabdázhatok – zárta mondandóját Fazekas.