Újabb magabiztos diadal

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a Kistext otthonában folytatták a szereplésüket az 5-9. helyért zajló rájátszásban. A találkozó esélye a DEAC volt, és Kuszkó Zsolt együttese hozta is a kötelezőt a 3:0-s győzelmének köszönhetően.

A DEAC női röplabdacsapata remekül kezdte a bajnokság második szakaszát, hiszen a Miskolcot 3:0-ra verte. A sikerből kellő önbizalmat meríthettek a lányok a Kistext elleni mérkőzésre. Fővárosi vetélytársunk az alapszakaszt nyeretlenül zárta, és a rájátszás első fordulójában is vesztesen hagyta el a játékteret. Ebből kiindulva csapatunk számított a bajnoki favoritjának, és szerencsére a budapestiek nem tudták borítani a papírformát.

Kiválóan indítottuk a hétvégi ütközetet, az első szettben a Kistext játékosai csupán öt pontot tudtak szerezni. A folytatásban is a debreceni hölgyek domináltak, a második periódust 25:9-re húztuk be. A vezetőedzőnk igyekezett mindenkinek játéklehetőséget biztosítani. A harmadik felvonás során sem változott a játék képe, végül 3:0-ra diadalmaskodtunk, így jelenleg hibátlan mutatónknak köszönhetően vezetjük a táblázatot.

A DEAC legközelebb március 22-én lép pályára a bajnokságban, ekkor a Hercules SE érkezik hozzánk.

NB II Kelet rájátszás 5-9.
Kistext-DEAC 0:3 (5:25, 9:25, 11:25)