Veretlen egri túra

U9-es csapatunk Bozsik-tornán lépett pályára vasárnap a hevesi fővárosban.

Egerbe utaztak Molnár Bálint tanítványai vasárnap reggel, de nem azért, hogy történelmi tudásukat bővítve megtekintsék az egri védők 1552-es diadalának helyszínét. A vári séta helyett ezúttal a labdarúgásé volt a főszerep, ugyanis a hét zárónapján a 4. Bozsik-tornán vettek részt srácaink. A Nyíregyháza, Mezőkövesd, Sajóvölgye és a házigazda Eger csapataival mérték össze erejüket.

Az első mérkőzésen még érződött az utazás „fáradalma”, kissé álmosan kezdtek a fiúk, de Balogh Ádám mesternégyesével és Somi Bence góljával magabiztosan sikerült nyerni. A második párharcra már megfelelő fordulatszámon pörögtek ifjoncaink, kombinatív, szép játékkal, Balogh Ádám három, Bényei Gréta és Nagy Gábor egy-egy találatával győzték le a Sajóvölgyét.

A Nyíregyháza sem tudta megállítani csapatunkat, Balogh Ádám ismét mesterhármast ért el, de Somi Bence, Csete Lázár és Sándor Illés is kivette a részét a 6-0-s sikerből. A törökökkel ellentétben a Molnár-tanítványok legyőzték az egrieket, mely sikerhez Balogh Ádám ezúttal négy, Nagy Gábor pedig egy góllal járult hozzá.

Csapatunk így veretlenül zárta az egri túrát, újabb hasznos tapasztalatokkal és szép élményekkel gazdagodtak a gyerekek.

U9-es csapatunk kerete: Barkó Márton, Nagy Gábor, Dobi Marcell, Bényei Gréta, Csete Lázár, Sándor Illés, Somi Bence, Bagdán Csanád, Balogh Ádám

Edző: Molnár Bálint

Molnár Bálint: Egészében nézve a tornát, stabil, jó teljesítményt nyújtottunk, egyik mérkőzésen sem volt kérdés, jobbak vagyunk ellenfeleinknél. Amit megbeszéltünk, viszont láttam a pályán, külön öröm, hogy kapusunk is kiválóan lépett be sokszor a játékba. Szuperek voltak a fiúk, jó teljesítményt nyújtotta, ám mindenképp kiemelném Balogh Ádámot, aki 14 góllal vette ki részét a mai sikerből. Gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk!