A középpálya motorjai – 3. rész

Középpályásainkat bemutató sorozatunk utolsó részében négy kiválóságunk őszi teljesítményével foglalkozunk részletesebben.

Sárközi Levente: U16-os együttesünk középpályása a pályán és azon kívül is intelligens, tisztelettudó fiatalember. Kitűnően tudja elővételezni a történéseket, jól olvassa a játékot, s pontos hosszú indításokkal hozza helyzetbe társait. Levente nyolc mérkőzésen kapott helyet a kezdőcsapatban, kétszer pedig csereként lépett pályára. Elsősorban gólpasszok terén jeleskedett, ám a Törökszentmiklós elleni összecsapáson fontos gólt szerezett, akkor ugyanis az ő találatával egyenlített a csapata, amely végül három ponttal térhetett haza.

Vida Csaba: Kiemelkedő technikai tudással rendelkező, nagy munkabírású játékos, aki rendre tisztára játssza magát, így sokszor ő kulcsa a támadások felépítésének. U16-os csapatunkban hét mérkőzésen lépett pályára kezdőként, amelyeken rendre forintos labdákkal szolgálta ki társait. Nagyon sokat dolgozik mind az edzéseken, mint pedig a mérkőzéseken, ezzel a hozzáállással sokra lehet hivatott a jövőben.

Béke Tamás: A tizenhat esztendős támadó középpályás sérüléséből visszatérve remek teljesítményt nyújtott az ősz során. Csapatkapitányunk hat mérkőzésen kapott lehetőséget kezdőként, s ezeken öt gólt szerezett. Fiatal kora ellenére kiváló paraméterekkel rendelkezik, így nem csak a saját korosztályában számolnak vele, de az U19-es gárdában is pályára lépett, ahol szintén eredményes volt. Gyors és agilis futballista, aki jól lát a pályán, s lövőtechnikája is kiemelkedő.

Keczán Zsanett: U19-es lánycsapatunk a dobogóról várhatja a bajnokság folytatását, a remek szereplésben pedig nagy szerepe volt Zsanettnek is, aki tíz mérkőzésen hatszor zörgette meg az ellenfelek hálóját, emellett pedig számtalan tanári átadással hozta helyzetbe játékostársait. Az Eger ellen mesterhármast jegyzett, s a Mezőkövesdnek is betalált, a Tiszakécske és a Békéscsaba ellen szerzett gólja pedig három pontot ért. Roppant fontos alkotórésze az egységnek, fizikálisan erős és technikailag képzett futballista.