A legsikeresebb szezonon vagyunk túl

Korosztályos csapataink közül kilenc dobogón zárta a 2023-24-es bajnoki évet.

Bár Kertész Tamás U17-es alakulatára vár még egy osztályozó párharc, a mögöttünk hagyott hétvégén minden korosztályban befejeződtek a küzdelmek, lezárult a 2023-24-es bajnoki sorozat. Rápillantva a tabellákra, büszkén jelenthetjük, hogy csapataink kiválóan teljesítettek, utánpótlás műhelyünk a legsikeresebb szezont zárta.

Kilenc együttesünk végzett a dobogón, Kertész Tamás (DEAC U17) és Harcsa Csaba (DVSC-DEAC U14) alakulata bajnoki címet ünnepelhetett. Szabó Márton (DEAC U15), Sáfár Szabolcs (DASE U16), Molnár Máté (DASE U14) és Balogh József (DVSC-DEAC U16) tanítványai ezüstérmes helyen zárták a szezont. A harmadik legfényesebb medált vehették át Rácsai Lajos (DEAC U16), Fülöp Diána (DVSC-DEAC U19) és Hegedűs Györk (DASE U19) növendékei.

Kozma László (DEAC ifi) együttese kevéssel lemaradva a dobogóról, a 4. helyen végzett, Dobos Attila (DEAC U19) alakulata remek tavaszi szereplésének köszönhetően a 6. pozíciót szerezte meg, míg Balla Imre (DEAC U14) ifjoncai tizedikként zárták a bajnoki sorozatot.

A kis korosztályoknál (U12-13) nincs hivatalos táblázat, pontot sem osztanak, de Lukács Ákos (DASE U13) gyerekei a virtuális tabella 1. helyén találhatóak. Bereczki Tamás (DEAC U13) és Mester Norbert (DEAC U12) ifjoncai is kiválóan teljesítettek az akadémiákkal teli mezőnyben.

Mindezek az eredmények jól mutatják, kiváló műhelymunka zajlik egyesületünkben. Csapataink magasra tették a lécet, remélhetőleg a jó szakmai munkának köszönhetően a következő szezonban sikerül ismét megugrani, esetleg túl is teljesíteni ezt a magasságot.

Hajrá DEAC!