A záróvizsgák következnek

A DEAC korosztályos csapatai, az U13 és U12 kivételével, a szezon utolsó fellépésére készülnek.

Magabiztos játékkal fektette két vállra előző héten Dobos Attila együttese az akkor még dobogóra pályázó Sajóvölgyét. A sikernek köszönhetően csapatunk fellépett a 6. helyre a táblázaton. Vasárnap a szezon utolsó erőpróbája vár fiataljainkra, amely játéknapon ismét élcsapattal találkoznak, mégpedig a bajnoki bronzra pályázó Hódmezővásárhellyel. Tavasszal több élgárdát is legyőztünk, így bizakodva várhatjuk a szezonzárót. Kertész Tamás bajnokcsapata felteheti az i-re a pontot a hét utolsó napján, a FILO otthonában koronázhatja meg idei kiváló teljesítményét. A cél: megőrizni a makulátlan tavaszi mérleget és győzelemmel hangolódni az osztályozóra.

Rácsai Lajos legénysége bronzérmesként várhatja az idei bajnok, a Szolnok elleni rangadót. Az első körben Balmaz Gergő góljával elkaptuk a kék-fehéreket, bízunk abban, a Tiszaligeti Stadionból is győztesen térnek haza srácaink. Szabó Márton tanítványai alaposan megszórták az előző fordulóban a SZEOL-t, 12 alkalommal zörgették meg a kék-feketék hálóját. Még egy megmérettetés vár srácainkra, melyre vasárnap a már biztos kieső Makó otthonában kerül sor, és jó eséllyel győztes lehet a búcsú.

Nem kis meglepetést okoztak Balla Imre fiai előző héten azzal, hogy pontot vettek el a 3. helyen álló Szolnoktól. A zárófordulóban felsőházi csapatot fogadnak ifjoncaink, a 6. helyen található Szegedet látják vendégül. Bereczki Tamás és Mester Norbert gyerekei idén utoljára mérik össze erejüket akadémistákkal, szombaton a Várda otthonába látogatnak és arra készülnek, hogy megszorítják a szabolcsiakat.

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 26. forduló

Hódmezővásárhely – DEAC

05.26. 15:00      Hódmezővásárhelyi Városi Stadion

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 26. forduló

FILO SE – DEAC

05.26. 12:00      Nyíregyháza, FILO Sportpálya

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Kelet 26. forduló

Szolnoki MÁV – DEAC

05.26. 10:00      Szolnoki Tiszaligeti Stadion

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 26. forduló

Makó FC – DEAC

05.26. 14:00      Makó Város Sportcentrum

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 26. forduló

DEAC – Szeged-Csanád GA

05.26. 14:00      Sportcampus

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 27. forduló

Várda LA – DEAC

05.25. 10:00      Kisvárdai Várkerti Stadion

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 27. forduló

Várda LA – DEAC

05.25. 10:00      Kisvárda Labdarúgó és Kézilabda Akadémia