Agráros fiataljaink a Hajdúhadház ellen lépnek pályára

Köstner Tamás együttese folytatná remek szereplését, míg Hegedűs Györk tanítványai javítási szándékkal lépnek pályára.

A Téglás sem tudta megállítani teljes sebességgel robogó U16-os csapatunkat, bár ellenfelünk egy félidőn keresztül tartotta magát, de szünet után kiszakadt a gólzsák, végül 9–1-re nyertek a mieink. Tették ezt úgy Köstner Tamás legényei, hogy a Téglás helyenként meglehetősen durván játszott, veszélyeztetve ezzel srácaink testi épségét.

Vasárnap a 8. fordulóval folytatódik az idei sorozat, mely játéknapon a Hajdúhadház fiataljait fogadjuk. Ellenfelünk egyelőre nem teljesít fényesen, eddig egy győzelemre és egy döntetlenre futotta erejükből, ezzel a mutatóval a 9. helyet foglalják el a táblázaton. Srácaink lelkesedése töretlen, az nem kérdés, hogy itthon akarják tartani a pontokat, ezzel megőrizve makulátlan mérlegüket. Ami kérdéses lehet, az a lőtt gólok száma, jelenleg félszáznál tartanak, remélhetőleg ez a szám jelentősen gyarapszik vasárnap.

DASE–Hajdúhadház

10.24. 10:00, DEAC Sportcampus

Hiába játszottak fölényben U14-es fiataljaink, 3–1-es vereséget szenvedtek a Téglás otthonában az előző fordulóban. A helyzetkihasználással voltak gondok, amit Hegedűs Györk vezetőedző is kiemelt értékelésében: „az apró hibáktól eltekintve megcsinálták a fiúk, amit vártam tőlük, a kapu előtt ugyanakkor nem voltunk elég határozottak, ezen mindenképp javítanunk kell a jövőben.”

Vasárnap lehet javítani, ehhez az egy ponttal és két hellyel előttünk lévő Hajdúhadház csapatát kellene legyőzni. Azzal a játékkal, amit előző héten nyújtottak a srácok, s valamivel jobb helyzetkihasználással nem okozhat gondot, hogy itthon tartsuk az egységeket és feljebb lépjünk a táblázaton.

DASE–Hajdúhadház

10.24. 08:00, DEAC Sportcampus

KZT