Az utolsó percben úszott el az első pont

Futott az eredmény után U14-es csapatunk, a mérkőzés hajrájában sikerült is egyenlíteni, de a hármas sípszó előtt az Eger bevitte a győztes találatot.

Beragadt a rajtnál Balla Imre csapata, az első két fordulóban nem jött össze a pontszerzés. Vasárnap javíthattak volna a negatív mérlegen fiataljaink, ehhez hazai pályán az Egert kellett volna elkapniuk.

Lendületesen, támadó felfogásban kezdtek fiataljaink, szépen felépített támadásokat vezettek, de a befejezéseknél rendre hibáztak. Védelmünk viszont ingatagnak tűnt, az első hibát pedig a 10. percben ki is használták a vendégek. Hamar ledolgozhattuk volna a hátrányt, meg is voltak a helyzetek, de a labdát nem sikerült a vonalon túlra juttatni. Nem úgy a Heves vármegyeieknek, akik a 28. minutumban egy újabb hiba után megduplázták előnyüket. Három perc múlva visszajöttünk a meccsbe, Tömöri Dominik szépített, de nem sokra rá a piros-kéket visszaállították a kétgólos különbséget és nyugodtabban várhatták a folytatást.

Jól kezdtük a második félidőt, a 43. percben Hegedűs Balázs villant és csökkentette a hátrányt. A folytatásban is inkább előttünk adódtak lehetőségek, ám ezen helyzetek sorra kimaradtak. A hajrában viszont Császár Márk már nem hibázott és egyenlített. Ekkor azt hittük, zsebben az egyik pont, de az utolsó percben büntetőből betaláltak a vendégek és elvitték mindhárom egységet.

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 3. forduló

DEAC – Eger: 3-4 (1-3)

DEAC: Tóth-Korcsmáros, Bodolai, Kozma, Kiss S., Nagy M. (Lukács 41’), Németh (Hermeczi 62’), Víg, Toka (Hegedűs 41’), Tömöri (Császár 41’), Juhász, Bakó

Vezetőedző: Balla Imre

Gólszerzők: Tömöri 31’, Hegedűs 43’, Császár 78’

Balla Imre: Ma jobban fociztunk, mint előző héten, az előrejátékunkkal nem volt gond, viszont hátul sokat hibáztunk, ezt pedig ki is használta ellenfelünk. A helyzetkihasználással is hadilábon álltunk, bár szereztünk három gólt, ha pontosabbak vagyunk a kapu előtt, ezt a meccset nyerhettük volna. Addig, amíg ilyen könnyű gólokat kapunk, nagyon nehéz dolgunk lesz. Dolgozunk tovább, javítjuk a hibákat és készülünk az egyik legnehezebb meccsünkre, ugyanis a következő fordulóban a bajnokaspiráns UTE-hoz látogatunk.