Csapatépítés a javából!

Labdarúgó szakosztályunk korosztályos csapatai a szezon zárásaként táborban vesznek részt, melynek keretén belül műfüvön, homokban, teremben és ketrecfoci-pályán zajlanak az edzések.

A foglalkozásokon a játék van főszerepben, illetve egy felajánlásnak köszönhetően nemcsak a pályán, hanem az Urbango nevű játékban is kipróbálhatták magukat a gyerekek!

De mi is ez a játék?

Az Urbango, hasonlóan a szabaduló szobákhoz, feladatok láncolatából áll, de mindezt a szabadban tehetik meg a kalandvágyó csapatok, melynek helyszíne Debrecenben, a Nagyerdő.

Edzőinek a próbajáték alatt olyan élményben volt része, hogy nem volt kérdés, ezt a játékot a csapataikkal is ki kellett próbálni.

Az U12-es korosztálytól az U15-ig minden csapatunk élt a lehetőséggel, a korosztályokat az edzők kisebb csoportokra bontották, volt, aki posztok szerint, volt, aki tanulmányi eredmény alapján osztotta két, három részre a alakulatát

A csapatok egymás ellen versenyeztek, a gyerekek gondolkoztak, csapatként döntöttek és cselekedtek. A visszajelzések alapján a fiúknak nagy élményben volt részük a közel kétórás játék alatt.

Nagyon köszönjük a lehetőséget, mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a nagyszerű játékot!

Az Urbango az alábbi linken érhető el:  https://urbango.hu/?gclid=Cj0KCQjw2MWVBhCQARIsAIjbwoOioS_L8qwHiiDQLs6x2P82nTlr9wPi0TKc05eltSHkosfpGCgRnoMaAluXEALw_wcB