Fájó vereség a hét utolsó napján

A DASE U14-es csapata négygólos vereséget szenvedett vasárnap a Bocskai otthonában.

Molnár Máté listavezető alakulata egy újabb győzelemmel egy lépéssel közelebb került volna ahhoz, hogy az élen zárja az őszi sorozatot. Ez elsőre nem tűnt túl nehéz feladatnak, ugyanis a mezőny második felében tanyázó Bocskaihoz látogattak a hét utolsó napján. Az első körben nem adta olcsón a bőrét a házigazda, csak egy góllal nyertünk ellenük, abban bíztunk, ezúttal magabiztosan zsebeljük be a pontokat, de csalódnunk kellett.

Fiataljaink már az első félidőben is visszafogott teljesítményt nyújtottak, erősen akadozott a gépezet, mintha fejben nem lettek volna a pályán a srácok. A kék-fehérek viszont lelkesen fociztak, bár játékuk kimerült abban, hogy távoli lövésekkel próbálkoztak. Ez a harcmodor eredményesnek bizonyult, a 36. percben be is vették Molnár Gellért kapuját és előnyből várhatták a második játékrészt.

Szünet után sem tudtak felpörögni ifjoncaink, enerváltan, továbbra is sok hibával futballoztak, ennek ellenére adódtak helyzetek, ám ezek egyikét sem tudták értékesíteni. A házigazdák továbbra is távolról vették célba a kaput és két percen belül kétszer be is vették. A 60. percben végleg el is dőlt a pontok sorsa, negyedik találatát is bevitte a Bocskai és otthon tartotta mindhárom egységet.

Megyei U-14 B 10. forduló

Bocskai SE – DASE: 4-0 (0-0)

DASE: Molnár G. – Karacs, Molnár L., Holba, Tokai, Bartha, Birki Szabó Br., Tarr, Sipos

Cserék: Papp B., Simkovics, Boros, Birki Szabó Ba., Dan, Kanál

Edző: Molnár Máté

Molnár Máté: Meglehetősen kisméretű pályán játszottunk, nem vagyok abban biztos, hogy megfelelt az előírásoknak, de nem erre fognám a mai vereséget. Tudásunk alatt teljesítettünk, fejben nem voltunk a pályán, határozatlanok voltunk, helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni. Ellenfelünk átlövései bizonyultak hatékonynak, nem léptünk ki időben, négyszer bevették a kapunkat.