Folytatnák jó sorozatukat lánycsapataink

Mindkét U19-es lánycsapatunk pályára lép szombaton, Kracsenics Csilla tanítványai Győrben vívnak rangadót, míg André Antónia együttese Miskolcon érvényesítené a papírformát.

DLA-DEAC U19

Drámai mérkőzést nyert meg Kracsenics Csilla alakulata kedden, a debreceni hölgyek 85 percen át emberhátrányban futballozva, s kétgólos hátrányból fordítva múlták felül a Vasas Akadémiát. A fényes sikert és edzőjük születésnapját alaposan meg is ünnepelték a játékosok, ám a hét második felében már a szombati találkozó került a középpontba, Győrött ugyanis újabb rangadó vár csapatunkra. A tabellán jelenleg harmadik DLA-DVSC és az ötödik ETO augusztusi, pallagi összecsapásán a vendégek szereztek vezetést, de Urbán Viktória két góljával fordítottak a mieink. Ezúttal sem lesz könnyű dolgunk, ám az összeszedett, pontos csapatjáték a folyók városában is eredményre vezethet.

ETO FC Győr–DLA-DEAC

04.10. 14:30, Győr, ETO Park

DEAC U19

Az elmúlt években a női labdarúgás egyik hazai fellegvárrá avanzsált Miskolc, jóllehet a DVTK felnőttcsapatának keretét többnyire légiósok alkotják, így egyelőre az utánpótlás terén is várni kell a kiugró sikerre. A klub U19-es csapata jelenleg az Észak-Keleti csoport hatodik helyét foglalja el, ám ezt a pozíciót is elsősorban őszi szereplésének köszönheti, Fórizs Sándor vezetésével ugyanis több élcsapatot is megtréfáltak a piros-fehérek. A télen átalakult miskolci gárda ebben a naptári évben még nyeretlen, gólt sem szerzett, három mérkőzésen ugyanakkor két tucatszor kapitulált. Ilyen előzmények után nem meglepő, hogy a DEAC egyértelmű esélyesnek számít ellene, ősszel hétgólos győzelmet aratott André Antónia csapata.

DVTK–DEAC

04.10. 15:00, Miskolc, DVTK Edzőközpont