Gólokban gazdag edzőmérkőzés

U10-es csapatunk felkészülési mérkőzésen lépett pályára a román LPS Dinamic Oradea együttese ellen.

A felkészülés első hetének zárásaként nemzetközi edzőmérkőzés várt Kovács Miklós tanítványaira. Srácaink a nagyváradi fiatalokkal mérték össze erejüket, illetve gyakorolták meccsszituációban mindazt, amit a tréningeken tanultak.

Felkészülési mérkőzés

DEAC – LPS Dinamic Oradea: 5-8

DEAC: Csete Lukács, Kázmér Simon, Balogh Vince, Varga Dániel, Bán László, Vadkerti Tibor, Ramos-Kiss Ronel Arcangel, Sidlovics Gábor, Deczki Nándor, Kathi Ármin, Könyves Emánuel, Kerekes Ákos, Zsignár Levente, Szőllősi Bálint, Tasi Milán, Reiger Hunor, Zeke Norbert, Sinka Nimród

Vezetőedző: Kovács Miklós

Gólszerzők: Ramos 2, Kázmér, Kathi, Sinka

Kovács Miklós: Örülünk, hogy határon túli csapattal tudtunk megmérkőzni, hiszen ez mindig egy érdekes élmény a gyerekeknek. Az ellenfél remek játékerőt képviselt, mely nevéhez hűen, dinamikus futballal rukkolt elő. Kellett idő, mire felvettük azt a fajta ritmust, melyben ellenfelünk játszott a meccs elején, de ezt követően több szép támadást tudtunk mi is vezetni, és egy kiegyenlített mérkőzés kerekedett ki ebből. Fontos volt, hogy mindenki azonos játékpercet töltsön a pályán, így ennek szellemében cseréltünk a találkozó folyamán.