Győzelem az első edzőmeccsen

U16-os csapatunk a Monostorpályi U19-es csapata ellen lépett pályára a vasárnapi felkészülési mérkőzésen.

A felkészülési időszakban több edzőmérkőzés is szerepel Kertész Tamás együttesének programjában, melyek közül vasárnap délután egyet már letudtak. A feladatot nehezítette, hogy két korosztállyal feljebb lévő csapat ellen léptek pályára fiataljaink, ugyanis a Monostorpályi U19-es gárdáját fogadták.

A korkülönbség azonban nem látszott meg a pályán, csapatunk, bár sok hibával, de jó ritmusban, lendületesen futballozott. A bátor támadójátéknak és a remek védekezésnek meg is lett az eredménye, fiataljaink 3-1-re megnyerték a mérkőzést.

Felkészülési mérkőzés

DEAC – Monostorpályi U19: 3-1

DEAC: Vaskó Gábor, Nagy Márk, Juhász Zsolt, Szilágyi Patrik, Kelemen Zsolt, Bora Péter, Papp Gábor, Kovács Krisztián, Papp Zente, Ari Tamás, Veleczki János

Cserék: Sámi Balázs, Boros József, Dudás Gergő, Kozma Bence, Grecskó Marcell, Gáll Benedek

Vezetőedző: Kertész Tamás

Gólszerzők: Kovács K., Sámi, Dudás

„Az első perctől az utolsóig nagy intenzitással futballoztunk, annak ellenére, hogy az elmúlt két hétben nagy terhelést kaptak a játékosok. Valószínű, ennek is tudható be, hogy elég sok technikai hibát vétettünk, viszont a srácok hozzáállása dicséretet érdemel. Taktikailag sokat fejlődtünk, az edzéseken gyakorolt elemeket viszont láttam a pályán. Dolgozunk tovább, az elkövetkező napokban javítjuk a hibákat” – értékelt Kertész Tamás.