Győzelemmel zárnák a hetet csapataink

Az országos, regionális és megyei bajnokságokban szereplő csapataink közül négy lép pályára vasárnap.

Köstner Tamás csapata második meccsét is megnyerte előző héten, tanítványai a Gyulasportot fektették két vállra, 3-1-re legyőzve a Békés megyei gárdát. A következő fordulóban folytathatják a pontok gyűjtését fiataljaink, melyre jó esély kínálkozik, ugyanis vasárnap a nyeretlen Törökszentmiklós otthonába látogatnak. Ha a városi rivális Sportiskola botlana, a mieink át is vennék a vezetést a táblázaton.

Dobos Attila alakulata legutóbb egy ponttal gazdagodott, Incze Dénes góljával végeztek legényei döntetlenre a Szolnok otthonában. A következő játéknapon a szintén négy egységet gyűjtő REAC fiataljaival találkoznak és ha sikerül megnyerniük a párharcot, felzárkózhatnak az élmezőnyhöz.

A megyei bajnokságban szereplő U16-os csapatunk döntetlennel zárta a Bestrong elleni városi derbit, így Hegedűs Györk tanítványai a 2. helyről várhatják a következő fordulót. Srácaink vasárnap az egy pontot gyűjtő Hajdúhadház ellen duplázhatják meg győzelmeik számát.

Sáfár Péter megyei U14-es csapata nagyarányú győzelemmel hangolódott a következő mérkőzésre, a városi derbin 12 góllal terhelték meg a Bestrong kapuját. Srácaink zsinórban harmadik győzelmüket gyűjthetik be vasárnap, ha a Hajdúhadház ellen is bezsebelik a három pontot, a táblázat élére ugorhatnak.

U19

MLSZ Regionális U19 Délkelet “B” csoport 4. forduló

Törökszentmiklósi FC – DEAC

09.25. 15:30      Törökszentmiklósi FC Sporttelep

U17

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 5. forduló

DEAC – REAC SSE

09.25. 13:00      Sportcampus

U16

Megyei U-16 A csoport 4. forduló

DASE – Hajdúhadházi FK

09.25. 11:00      Böszörményi úti Campus

U14

Megyei U-14 A csoport 4. forduló

DASE – Hajdúhadházi FK

09.25. 09:00      Böszörményi úti Campus