Hegedűs Györk: „büszke vagyok a fiúkra, öröm velük dolgozni”

A DASE U14-es csapatának trénere értékelésében kiemelte, minden téren nagyot léptek előre, a fiúk kihozták magukból a maximumot.

Remek szezont teljesített Hegedűs Györk csapata, tanítványai már ősszel megmutatták, számolni kell velük a bajnokságban, tavasszal pedig egy pazar sorozatot produkálva, veretlenül zárták párharcaikat.

„Nyáron kezdtük a közös munkát, a felkészülés alatt kialakult egy jó szellemiségű, összetartó közösség, fokozatosan összeállt a csapat, a bajnokságban pedig egyre jobban teljesítettek a srácok. Az őszi szezonban még be-be csúsztak vereségek, de tudtam, sokkal több van a gyerekekben, ezért télen a hiányosságokra fókuszáltunk. Sokat gyakoroltuk a labdakihozatalokat, az átmeneteket, a támadásbefejezéseket, ennek pedig meg is lett a gyümölcse. Tavasszal egy kiváló sorozatot produkáltunk, veretlenül teljesítettük a kilenc fordulót. A srácok tökéletesen valósították meg a pályán mindazt, amit edzéseken gyakoroltunk, kihozták magukból a maximumot. Amit szeretnék kiemelni és jól mutatja a csapategységet, akik sérüléssel bajlódtak, a társaktól minden segítséget megkaptak, felépülésükig segítették őket. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen sikeresen szerepeltünk a bajnokságban. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, öröm velük dolgozni” – fogalmazott a szezon kapcsán csapatunk trénere.

Korosztályos együttesünk lejátszott 18 mérkőzést, ebből 12-őt megnyert, kétszer végzett döntetlenre és négyszer pont nélkül hagyta el a pályát. A mezőnyben a legtöbb gólt fiataljaink szerezték, szám szerint 86-ot, melyből Lakatos Roland 16 találattal vette ki a részét. Együttesünk 38 ponttal a 3. helyen zárta a 2021-2022-es bajnoki évet.

„A bajnokságot megnyerő Hajdúnánás elleni két összecsapást emelném ki a mögöttünk hagyott sorozatból. Ősszel, a szezon legjobb meccsét játszva, sok 2010-es játékossal is alaposan megszorongattuk az akkor még veretlen listavezetőt. Tavasszal pedig magabiztosan futballozva döntetlennel zártuk a párharcot, ez is jól mutatta, jó úton járunk, minden téren nagyon sokat fejlődtek a srácok. Egyben nézve a mögöttünk hagyott évet, teljes mértékben elégedett vagyok a fiúk edzéslátogatásával, a munkához való hozzáállásával, a mérkőzéseken nyújtott teljesítményével. Szépen csillog a bronzérem, de a következő szezonban ezt akár aranyra is cserélhetjük, erre képesnek tatrom a csapatot. A nyári pihenő előtt még egy tábor vár ránk, melynek végén egy összejövetellel ünnepeljük meg a 3. helyünket. Szeretném megköszönni a fiúk egész éves munkáját, kollégám, Kiss Levente segítségét, neki is köszönhető, hogy ilyen eredményesen szerepeltünk” – zárta értékelését Hegedűs Györk.