Hétvégi éremeső

A legkisebb növendékeink is alaposan kitettek magukért Szeghalmon, U7-es csapatunk tornagyőzelmet ünnepelhetett, s az U10-esek és az U11-esek is dobogóra állhattak.

Ragyogó napsütésben, kitűnő infrastrukturális körülmények mellett, remek hangulatban rendezték meg immár második alkalommal a Made in Papp Kupát Szeghalmon. A DASE U13-asai mellett a DEAC fiataljai is pályára léptek a mögöttünk hagyott hétvégén, négy korosztály legjobbjai keltek útra, hogy neves ellenfelek ellen mérjék fel, hol is tartanak jelenleg a fejlődésben.

A legkisebbek lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, U7-es csapatunk ugyanis tornagyőzelmet ünnepelhetett, míg az U11-esek, valamint az U10-esek nyakába bronzérem került. Utóbbi korosztályunk szakvezetője, Hegedűs Györk érthető módon elégedetten értékelt a torna után, s kollégáihoz hasonlóan az összetartozás érzését emelte ki.

„Rendkívül színvonalas tornán vettünk részt Szeghalmon, a fiúk minden percét nagyon élvezték – tekintett vissza Hege bá’. – A szombati játéknapot egygólos vereséggel kezdtük, ám hamar kiköszörültük a csorbát, a Sárréti ellen ugyanis kiváló játékkal fölényes, 10–1-es győzelmet arattunk. Vasárnap szerencsére ott folytattuk, ahol abbahagytuk, a Köröstarcsát ötgólos különbséggel múltuk felül, a torna utolsó meccsét pedig a Gyulasport ellen játszottuk, ez a találkozó 4–4-es döntetlennel ért véget. A hőségben nagyot küzdöttek a srácok, gratulálok a bronzéremhez, Bacsa Benedeknek pedig a torna legjobb játékosa címhez!”

Mi mást tehetnénk, mint csatlakozva a szakember gondolataihoz, megemeljük a kalapunkat fiataljaink teljesítménye előtt. A DEAC és a DASE csapatai összesen öt éremmel távoztak Szeghalomról, ami pedig talán ennél is fontosabb: a pandémia nehézségei után végre önfeledt gyermekkacaj töltötte meg élettel a pályát.