Itthon tartanák a pontokat U16-os lányaink

Szombaton ismét hazai környezetben lép pályára korosztályos lánycsapatunk, a Békéscsaba látogat a Böszörményi úti Campusra.

Szerdán lépett pályára legutóbb Nagy Anikó együttese, mely játéknapon a három pontot gyűjtő Soroksárt fogadták a Sportcampuson. Abban reménykedtünk, lányaink negyedik győzelmüket is megszerzik, hiszen ősszel 14-et gurítottak a sárga-feketéknek, ez pedig bizakodásra adott okot. Bár jól indult a mérkőzés, az 5. percben vezettek a mieink, ám a fővárosiak hamar fordítottak, végül 8-3-ra meg is nyerték a párharcot. Nincs idő a sebek gyógyítgatására, hétvégén újabb feladat vár az ifjú lányokra, akik szombaton a Békéscsaba ellen lépnek pályára.

A lila-fehérek még nem szereztek pontot az idei sorozatban, ráadásul a mezőnyben a legtöbb gólt kapták, szám szerint 215-öt, így ezúttal is bizakodunk. Bár az figyelmeztető jel, hogy ősszel nem adták olcsón a bőrüket, alaposan megnehezítették lányaink dolgát. Remélhetőleg sikerül rendezni a sorokat és csapatunk idén negyedjére is győztesen hagyja el a pályát.

Leány regionális U16, Keleti csoport, 16. forduló

DVSC-DEAC–Békéscsaba

05.14. 11:00, Böszörményi úti Campus

Írta: KZT