Kaprinyák Armand góljával nyert U14-es csapatunk

Korosztályos együttesünk bevette Egert, számtalan helyzetünk közül egyet gólra váltva zsebeltük be mindhárom pontot.

A Salgótarján elleni győztes bajnoki rajtot követően pont nélkül maradt Takács Tamás együttese az előző fordulóban, a Mezőkövesd ki-ki mérkőzésen tudott nyerni Debrecenben. A 3. játéknapon a pont nélkül álló, sereghajtó Eger otthonában vizitáltak fiataljaink, akik vasárnap vissza akartak térni a győztes útra.

Nem óvatoskodtak a felek, nagy iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat támadó felfogásban futballozott. Hatalmas csata dúlt a pályán, minden labdáért meg kellett küzdeni. A mieink szervezetten, fegyelmezetten játszottak, szemre tetszetős támadásokat vezettek, több helyzetet kidolgoztak, de a hazai kaput nem sikerült bevenniük. Az Eger is vezetett néhány veszélyes akciót, de védelmünk remekül tette a dolgát, így az első félidőben nem született gól.

Szünet után a Takács-tanítványok rátettek egy lapáttal, elővették rejtett tartalékaikat, nagy erőket mozgósítottak, hogy bevegyék az egri kaput. A 68. percnek nagy jelentősége van, ugyanis ekkor lépett pályára csereként Kaprinyák Armand, aki első labdaérintéséből betalált! Kiválóságunk egy bedobás után a lecsorgó labdát jobbal, okosan tekert a hosszúba, a játékszer a felső lécről vágódott a hálóba. Ez ám a tökéletes csere! A hátralévő időben a Heves megyeiek mindent megpróbáltak, hogy legalább az egyik pontot otthon tartsák, de a mieink minden kísérletet meghiúsítottak, a hármas sípszóig megőrizték előnyüket. Szép volt, srácok!

MLSZ országos U14, 3. forduló

Eger–DEAC 0–1 (0–0)

DEAC: Varga M. – Sámi (Péter, 68.), Tömöri (Csalánosi, 65.), Pelyvás-Ferenczik, Szabó Z. (Kaprinyák, 68.), Miskolci (Hajdu B., 65.), Molnár Gergely, Tar, Barna, Molnár Gergő, Hajdu A. (Balmaz, 58.)

Vezetőedző: Takács Tamás

Gólszerző: Kaprinyák (69.)

Takács Tamás: Egy jó iramú, küzdelmes, nehéz mérkőzésen vagyunk túl, melynek végén sikerült legyőznünk a jó erőkből álló Eger együttesét. A fiúk végig lelkesen, elszántan futballoztak, nagyon akarták a győzelmet. Az első félidőben több helyzetünk volt, két kapufát is rúgtunk, de nem sikerült bevennünk ellenfelünk kapuját. Az igazsághoz hozzátartozik, az Eger előtt is adódott egy-két lehetőség. A második játékrészben a srácok még nagyobb elánnal futballoztak és végül sikerült bevinnünk a győzelmet jelentő találatot. Gratulálok a játékosoknak, a sikerből mindenki kivette a részét, igazi csapatként küzdöttünk, nagyon büszke vagyok a srácokra!

Tudósított: KZT