Két csapatunkra komoly kihívás vár szerdán

Hét közben pótolja a megyei bajnokság 20. fordulóból elhalasztott, BUSE elleni mérkőzést fiókcsapatunk, valamint ifjúsági együttesünk.

DEAC II

Katona László együttese egyelőre nem biztosította helyét a következő szezonra a megye egyes bajnokságban. Vasárnap pont nélkül zártuk a Derecske elleni találkozót, így a Hajdúhadház még beérheti csapatunkat. Szerdán meglehet a bennmaradás, ugyanis, ha legyőzi az ötödik helyen álló Berettyóújfalut, a következő szezont is ebben a sorozatban kezdheti fiókcsapatunk. Ez nem lesz egyszerű feladat, a BUSE jó formában van, egy négy meccs óta tartó veretlenségi szériát tudhat maga mögött. Ősszel közel álltunk a pontszerzéshez, de az egész bajnokságra jellemző utolsó perces figyelemkihagyás miatt vereséget szenvedtünk. Sok múlik ezen a mérkőzésen, minden erőtartalékot elő kell venni, hogy mindhárom egység itthon maradjon, s az utolsó pillanatig koncentrálni kell, egy percre sem hagyhat ki a figyelem.

DEAC II–BUSE

05.12. 17:00, Debreceni Egyetem Agrár-pálya

DEAC ifi

A felnőttekkel ellentétben, ifistáink sikerrel vették a vasárnapi akadályt, egy négyest gurítva győzték le a Derecske gárdáját. Szerdán ismét pályán láthatjuk Kozma Lajos tanítványait, fiataljaink a negyedik helyen álló BUSE alakulatát fogadják. A Berettyó-partiak még harcban vannak a dobogós pozícióért, e versenyfutásban testvércsapatunk, a DASE az egyik vetélytársuk. Nincsenek jó emlékeink a piros-feketékről, szeptemberben 12 gólt rámoltak be a kapunkba. Remélhetőleg, a vasárnapi győzelem kellő önbizalommal vértezte fel a srácokat, s legalább egy pont itthon marad szerdán.

DEAC–BUSE

05.12. 15:00, Debreceni Egyetem Agrár-pálya

Fotó: Égerházi Péter