Lakatos mesterötös év végére

A DASE U16-os csapata kiütéses győzelemmel zárta az ősz szezont és telel a 3. helyen.

Az őszi szezon utolsó erőpróbája várt Hegedűs Györk együttesére, tanítványai az év zárófordulójában a Sárrétit fogadták. Srácain szerettek volna győzelemmel búcsúzni 2022-től, melyre minden esélyük meg is volt.

Már az első félidőben kidomborodott a két csapat közti különbség, nagy fölénybe játszottak a mieink. Helyzet helyzetet követett, de a befejezéseknél nem a legjobb döntéseket hozták fiataljaink. Már úgy nézett ki, gól nélkül ér véget a játékrész, ám Lakatos Roland a 35. percben megszerezte a vezetést.

Fordulás után folytatódott a Lakatos show, kezdés után, három percen belül kétszer is bevette a sárréti kaput, majd egy kis szünetet követően már negyedik találatát jegyezhette. Beindult a gépezet, Balogh Levente is feliratkozott, mint gólszerző, három minutum múlva Lakatos pedig már ötnél járt. A végeredményt Magyar Dániel alakította ki az utolsó percben, csapatunk fölényes, hétgólos győzelemmel zárta az évet.

Megyei U-16 A csoport 12. forduló

DASE – Sárréti DSK: 7-0 (1-0)

DASE: Hegedűs – Hajdu, Nagy A., Bessenyei, Kristóf, Kaprinyák, Magyar, Harsányi, Lakatos, Balogh L., Kállai

Edző: Hegedűs Györk

Gólszerzők: Lakatos 35’, 42’, 45’, 66’, 73’, Balogh L. 70’, Magyar 80’

Hegedűs Györk: Végig mi irányítottuk a mérkőzést, fölényben voltunk, csak az volt a kérdés, mikor és hányszor vesszük be ellenfelünk kapuját. Sokáig nem tudtuk kihasználni helyzeteinket, de az első félidő végén megtört a jég. Fordulás után már lehetőségeinkkel jól sáfárkodtunk és nagyarányú győzelmet arattunk. Gratulálok a srácoknak, ez egy remek befejezése volt az évnek.