Letudták első felkészülési mérkőzésüket U14-eseink

Szabó János tanítványai szombat délelőtt edzőmérkőzésen fogadták az Eger együttesét.

Tehetségközpontunk növendékei ismét munkába álltak, korosztályos csapataink gőzerővel készülnek a 2022-2023-as bajnoki szezonra. A napi edzések mellett felkészülési mérkőzések is szerepelnek a képzési programban, melyek közül U14-es csapatunk szombaton egyet már letudott.

Fiataljaink a szintén országos bajnokságban szereplő Eger együttesét fogadták a Sportcampus műfüves pályáján. A nagy meleg ellenére jó iramban zajlott a találkozó, melynek első félidejében egy-egy gól született mindkét oldalon. A második játékrészben viszont csak a vendégek találtak be, mely góllal végül 2-1-re megnyerték a találkozót.

U14-es felkészülési mérkőzés

DEAC – Eger: 1-2 (1-1)

DEAC: Elek, Gáll, Tömöri, Sörlei, Varga Á., Sárközi, Toka, Aczél, Bencze, Spadafora, Mosolygó

Cserék: Pindicska, Dékán, Pósán

Vezetőedző: Szabó János

Gólszerző: Bencze

Szabó János: A nagy meleg ellenére jó iramú felkészülési mérkőzésen vagyunk túl, annak tükrében, hogy foghíjas volt a keretünk és kevés cserejátékossal rendelkeztünk a gyerekek remekül helyt álltak. Amit kértem az első edzőmérkőzésünk alkalmával, azt visszakaptam a játékosaimtól, a játék képe bizakodásra ad okot. Nagyon remélem, hogy a keretünk minél hamarabb kiegyenesedik és több hasonló találkozót vívhatunk még a bajnoki rajtig.

KZT