Mester Norbert: Ismét újat tanultak a srácok

U11-es csapatunk dobogóra állhatott Szeghalmon, ezúttal a srácok edzője, Mester Norbert tekintett vissza a színvonalas tornára.

A környék legjobbjai ellen mutathatták meg tudásukat a DASE U11-es fiataljai a mögöttünk hagyott hétvégén, Mester Norbert tanítványai a szeghalmi Made in Papp Kupán vettek részt. A mieink szombaton három, míg vasárnap két mérkőzést játszottak le, a fiúk pedig alaposan kitettek magukért, szép cselekkel, látványos gólokkal és győzelmekkel örvendeztették meg az értük szorítókat.

Alaposan bekezdett csapatunk, a Mezei-Vill elleni nyitómérkőzésen máris ötgólos győzelmet arattunk, majd következett a Sárréti LE, amelyet 10–1-re múltunk felül. A szombati játéknap záróakkordjaként egy füzesgyarmati rivális, a Gyöngyhalász várt ránk. A két remek erőkből álló gárda a végletekig kiélezett csatát vívott egymással, amelyből végül a DASE jött ki jobban, 4–3-as győzelmünknek köszönhetően makulátlan mérleggel zártuk az első napot. Vasárnapra már elfáradtak fiataljaink, a Pilis elleni 5–4-es fiaskó után a Gyulasport ellen 4–1-es vereséget szenvedtünk, ám így sem volt ok a csalódottságra, hiszen felállhattunk a dobogóra, a harmadik helyen zártuk a tornát!

„A lebonyolítás különlegessége, hogy a két nap során mindenki játszott mindenkivel, így reális képet kaphattunk arról, hogy hol is tartunk jelenleg – értékelt Mester Norbert, U11-es csapatunk edzője. – Szombaton nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, háromból három győzelmet arattunk, s bár vasárnap már nem sikerült mérkőzést nyernünk, a játékunkra nem lehetett panasz. Ebben a korosztályban még nem az eredményesség az elsődleges, a teljesítményünk ezúttal vegyes volt, de összességében boldogok vagyunk, hogy ismét egy hasznos tornán vehettünk részt. Ismét valami újat tanultak a srácok, és ez a legfontosabb.”

U11-es torna, Szeghalom

DASE–Mezei-Vill 5–0
DASE–Sárréti LE 10–1
DASE–Sárréti Gyöngyhalász 4–3
DASE–Pilis LK 4–5
DASE–Gyulasport 1–4

DASE: Szilágyi Levente, Mile Áron, Rácz Attila, Székely Csanád, Karacs Bence, Kanál Sándor, Szabó Barna, Szabó Brúnó, Tóthfalusi Botond, Nagy András, Freudenfeld Zsombor, Bartha Máté

Edzők: Mester Norbert, Nagy Máté Milán