Mester Norbert: „Sokat léptek előre az elmúlt évben a gyerekek”

U12-es csapatunk vezetőedzője értékelte tanítványai 2023-24-es bajnoki szezonban nyújtott teljesítményét.

Mester Norbert visszatekintőjében kiemelte, bár szemmel látható volt a fejlődés, maradt benn hiányérzet, az akadémiákkal szembeni különbséget idén nem tudták csökkenteni.

-Harmadik éve irányítom a csapatot, az elsőben még nagy volt a lemaradásunk az akadémiáktól, de még a tehetségközpontoktól is, a másodikban viszont felzárkóztunk hozzájuk. A mögöttünk hagyott szezonban már bajnoki rendszerben, hétvégén csak egy csapat ellen léptünk pályára. Az edzéslátogatottsággal elégedett voltam, bár betegségek, sérülések miatt előfordult, hogy kisebb létszámmal dolgozhattam. 28 bajnoki mérkőzést játszottunk, számtalan tornán vettünk részt, nemzetközi kupákon indultunk, minden gyerek megkapta a szükséges játékpercet. Bár szemmel látható volt a fejlődés, maradt bennem hiányérzet, az akadémiákkal szembeni különbséget idén nem tudtuk csökkenteni. A következő szezonban mindent megteszünk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, illetve azok, akik rászolgálnak, a jövőben magasabb szinten tanulhassák a labdarúgást. Sokat léptek előre az elmúlt évben a gyerekek, így bizakodva várom a következő, a már 8+1-es játékrendszerben zajló szezont. Köszönöm tanítványaimnak, hogy bíznak bennem, a szülők türelmét és támogatását, mindenkinek jó pihenést kívánok – fogalmazott Mester Norbert.

U12-es csapatunk 12-1-15-ös mérleggel zárta a bajnokságot. Pontokat ebben a korosztályban nem osztottak, így tabella sem volt. Legeredményesebb játékosunk Giczei Hunor, aki 38 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját és végzett a góllövő lista 2. helyén.