Ötösre sikerült a szerdai vizsga

U12-es csapatunk a Mezőkövesdet fogadta a hétközi játéknapon, mely párharc végén srácaink örülhettek.

Nem unatkoznak Urbin Péter növendékei, ugyanis egy hét alatt háromszor kell számot adniuk tudásukból. Szombaton a Várda ellen léptek pályára srácaink, szerdán a Mezőkövesdet fogadták, hétvégén pedig Nyíregyházára utaznak. Az akadémistákat megszorongatták a fiúk, a matyóföldieket viszont másodjára is le akarták győzni.

Talán a szombati fáradalmak még ott voltak a lábakban, mert eléggé akadozott csapatunk játéka, ráadásul a vendégek az első negyed végén a vezetést is megszerezték. A folytatásban is elég sok volt a pontatlanság, labdakezelési hiba, kicsit kapkodó is volt a játék, így nagyszünetre nem sikerült ledolgozni a hátrányt.

Az utolsó két etapban azért összekapták magukat srácaink, Sebestyén Zétény előbb egyenlített, majd négy perc elteltével fordított. A záró negyedben Balázs Patrik is beköszönt a Mezőkövesd kapujába, mely találatot azonnal Sebestyén harmadik gólja követett. A mérkőzés el is dőlt, ám az utolsó pillanatokban Balázs Patrik másodjára is megzörgette a hálót, így csapatunk végül 5-1-re megnyerte a mérkőzést.

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 14. forduló

DEAC – Mezőkövesd: 5-1 (0-1, 0-0, 2-0, 3-0)

DEAC: Ujvárosi, Lakatos, Fésűs, Halczman, Mányi, Bényei, Greskó, Szabados, Nagy R.

Cserék: Szegedi, Molnár, Sebestyén, Farkas, Laczkó, Balázs

Vezetőedző: Urbin Péter

Gólszerzők: Sebestyén 53’, 57’, 66’, Balázs 65’, 79’

Urbin Péter: Nyertünk négy góllal, de igazából nem tetszett a játékunk, elég sok hibával futballoztunk, többször is rossz döntéseket hoztunk. Hétvégén megyünk Nyíregyházára, ha ott is nyerni akarunk, ennél jobb játékra lesz szükség. Természetesen örülök és gratulálok a srácoknak a győzelemhez.