Pont nélkül zártuk a rangadót

U14-es lánycsapatunk a rivális Eger otthonában szenvedett kétgólos vereséget.

Harcsa Csaba együttesére rangadó várt, ugyanis szombat délután a nagy rivális Eger otthonában léptek pályára. Ha nyernek, elléphettek volna a hevesiektől, vereség esetén viszont a piros-kékek veszik át a vezetést a táblázaton.

A legrosszabb forgatókönyvvel indult a mérkőzés, a hazaiak már a 2. percben bevették a kapunkat. Kellett idő, mire sikerült felállni a korai gól okozta sokkból, mely periódusban akadozott a játékunk, sok hibával és pontatlanul futballoztunk. Ebben az etapban az Eger volt fölényben, szerencsére ez újabb találatokat nem eredményezett.

A folytatásban feljavult a játékunk, ennek meg is lett az eredménye, a 24. percben Kertész Lili egalizált. Szép támadásokat vezettünk, többször is veszélybe került vendéglátónk kapuja, ám a befejezéseknél nem voltunk elég higgadtak. Már úgy nézett ki, döntetlennel zárul a találkozó, ám a mérkőzés hajrájában jött a hidegzuhany, kétszer mattolták védelmünket, így elszenvedtük első vereségünket.

A táblázat harmadik helyén zártuk a fordulót, két pont a hátrányunk az Egerrel szemben, de egy meccsel kevesebbet tudtunk még le, így sikerrel pótolva majd azt a párharcot, ismét az élre állhatunk.

Leány Regionális U-14 HNP Észak-Kelet csoport 12. forduló

Eger – DVSC-DEAC: 3-1

DVSC-DEAC: Szilágyi (Mispál 41’) – Sárosi, Puskás, Mazsu, Szolnoky, Furó (Balogh 41’), Nagy E., Barna (Gulyás 41’), Bíró (Kertész 21’)

Edző: Harcsa Csaba

Gólszerző: Kertész 24’

Harcsa Csaba: Két alapember nélkül léptünk pályára Egerben, de bizakodva vártuk a rangadót. Sajnos a középkezdés után hátrányba kerültünk, ez megtörte játékunkat, kapkodtunk, több hiba is becsúszott, ellenfelünk is ránk erőltette akaratát. Sikerült azonban egyenlítenünk, ezt követően feljavult a játékunk, sok támadást vezettünk, dolgoztunk ki helyzeteket, ám a befejezéseknél rendre hibáztunk. A végén jött egy rövidzárlat, kétszer is bevették a kapunkat, így pont nélkül tértünk haza Egerből. Tanulnunk kell a vereségből és javítani a hibákat és a következő meccsen visszatérni a győztes útra.