Rangadók és derbik a folytatásban

Az országos és regionális bajnokságokban folytatódik a pontvadászat, az U16 kivételével ismét pályára lépnek csapataink hétvégén.

Dobos Attila együttese elkezdett magára találni, a jó játék már eredményességgel párosult. Fiataljaink az elmúlt két hétben legyőzték a Miskolc és az Airnergy gárdáit, a begyűjtött pontoknak köszönhetően pedig a 8. helyre léptek a táblázaton. Két csapat veretlen még a mezőnyben, ezek egyikével, a Szolnokkal találkoznak a Dobos-tanítványok, remélhetőleg a kék-fehérek sorozata szakad meg szombaton. Zsinórban harmadik győzelmét is begyűjtötte Kertész Tamás legénysége és továbbra is vezetik a táblázatot. Csapatunk jobb gólkülönbségének köszönhetően áll az élen, három gárda is azonos pontszámmal rendelkezik. Ezért is lenne fontos, hogy a Vác otthonából is elhozzák fiataljaink mindhárom egységet.

Továbbra is makulátlan a mérlege Szabó Márton alakulatának, ezzel pedig egyedüli a mezőnyben. A fiúk legutóbb a Baja otthonában, Fórizs Tibor góljának köszönhetően gyarapították pontjaik számát. Szombaton folytatódhat a pazar sorozat, ám ehhez a 3. helyen álló Békéscsabát kell két vállra fektetni. Balla Imre együttese nem tudta megszorongatni az éllovas UTE-t, nagyarányú vereséggel zárták a múltheti párharcot. Csapatunk továbbra is szerzett pont nélkül áll az utolsó előtti helyen. Vasárnap megtörhet a jég, ugyanis a sereghajó BVSC-Zuglót fogadják fiataljaink és remélhetőleg első győzelmüket ünnepelhetik a találkozó végén.

Két legfiatalabb korosztályunk kiemelt akadémiai csapattal találkozik, Bereczki Tamás és Mester Norbert ifjoncai egyaránt a DVSC LA gárdái ellen lépnek pályára. Mindkét párharcnak a piros-fehérek az esélyesei, de srácaink korábban már bizonyították, felveszik a versenyt az akadémiai alakulatokkal. Ebben a korosztályban nem az eredmény a fontos, viszont az ilyen meccsek segítik leginkább a fejlődést. Bízunk abban, egy színvonalas mérkőzést láthatunk szombaton.

U19

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 5. forduló

Szolnoki MÁV – DEAC

09.30 10:00      Szolnoki Tiszaligeti Stadion

U17

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 5. forduló

Vác – DEAC

09.30. 12:00      Vác Városi Stadion tartalékpálya

U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 5. forduló

DEAC – Békéscsaba

09.30. 13:00      Sportcampus

U14

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 5. forduló

DEAC – BVSC-Zugló

10.01. 12:00      Sportcampus

U13

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 5. forduló

DEAC – DVSC LA

09.30. 11:00      Sportcampus

U12

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 5. forduló

DEAC – DVSC LA

09.30. 09:00      Sportcampus