Sajóvölgye harmadszor is kipipálva

Putnokon zárta győzelemmel U13-as csapatunk az utolsó előtti, 27. fordulót.

A Sajóvölgye otthonába látogatott szombaton Balla Imre jó formában lévő alakulata, hogy harmadjára is legyőzze a piros-fehér gárdát. Ennek szellemében indították a mérkőzést ifjoncaink, a kezdést követően próbáltak nyomást helyezni ellenfelükre. A vendégek viszont zártan, fegyelmezetten védekeztek, nem volt egyszerű feladat eljutni a kapujukig. Egy negyeden keresztül sikeresen őrizték, ám a 34. percben megtört a jég, Nagy Ádám értékesítette helyzetét egy szépen felépített támadás végén. A putnokiak is próbálkoztak, viszont srácaink áthatolhatatlan hátsó falát nem tudták megbontani.

Továbbra is a mieink domináltak, a vendégek pedig leginkább védekeztek, tették ezt sokáig sikeresen. De voltak helyzeteink, ám azok sorban ki is maradtak, vagy rossz döntések születtek a befejezéseknél vagy a védelemnek sikerült felszabadítani. Egy gól nem előny, így gondolta ezt Víg Tamás is, aki a 73. percben másodjára is megzörgette a hálót és biztosította be csapatunk győzelmét.

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 27. forduló

Sajóvölgye – DEAC: 0-2 (0-0, 0-1, 0-0, 0-1)

DEAC: Tóth-Korcsmáros – Bodolai, Víg, Faragó, Szabó, Nagy M., Hermeczi, Bakó, Nagy Á.

Cserék: Barna, Nánási, Kozma Be., Vass, Németh, Székely, Juhász, Kozma Ba., Lukács

Vezetőedző: Balla Imre

Gólszerzők: Nagy Á. 34’, Víg 73’

Balla Imre: Tudtuk, hogy kemény meccs vár ránk és ez be is igazolódott, a Sajóvölgye sokat fejlődött, főleg védekezésben. De bíztam abban, a srácok az utóbbi hetekre jellemző jó teljesítményt nyújtják. Le a kalappal a gyerekek előtt, az egész mérkőzésen jól játszottak, mindenki kivette a maga részét a győzelemből. Szép akció gólokat rúgtunk, rendben volt a védekezésünk, ellenfelünk két gyors játékosát sikeresen semlegesítettük. Gratulálok a srácoknak!