Srácaink emelhették magasba a bajnoki serleget

U9-es csapatunk Berettyóújfaluban lépett pályára a Futsal Bajnokság hármasdöntőjében.

Molnár Bálint tanítványai a végső bajnoki megmérettetésre készültek szombaton, az MVFC-vel és az Olasz Focisulival mérkőztek meg a bajnoki címért. Az első párharcot a házigazdákkal vívták ifjoncaink, és  végig dominálva, érvényesítve akaratukat, fegyelmezett védekezéssel, kreatív támadójátékkal sikerült megnyerni.

Következett a városi rivális, de az Olasz Focisuli sem tudta megállítani srácainkat, akik végig kézben tartották a mérkőzést, csapatként funkcionálva, szép támadásokat vezetve hétszer zörgették meg ellenfelük kapuját.

A nap zárásaként a Molnár-fiúk vehették át az érmeket a Hajdú-bihari Labdarúgó Szövetség Elnökétől és emelhették magasba a bajnoki serleget.

Eredmények:

DEAC – MVFC: 3-0

DEAC – Olasz Focisuli: 7:0

DEAC U9 kerete: Barkó Márton, Nagy Gábor Péter, Dobi Marcell, Bényei Gréta, Vaszkó Márton, Sándor Illés, Somi Bence, Bagdán Csanád, Birizdó Balázs

Egy korábbi tornán már találkoztunk a Mezei-Villel, tudtuk, mire képesek, jól felkészültünk belőlük és a fiúk tökéletesen betartották, amit kértem tőlük. Ugyan úgy, mint a második mérkőzésen, fegyelmezetten, ám dominánsan futballoztunk, érvényre juttattuk akaratunkat és mindkét találkozót megnyertük. Ezt a sikert csapatként értük el, a bajnoki győzelemből mindenki kivette a maga részét, gratulálok a srácoknak, nagyon büszke vagyok rájuk. Meg kell említenem, hogy ebben a bajnokságban az U8-as csapatunk, Kovács Krisztián kollegám gárdája is részt vett, több fordulóban a DEAC-ot képviselve,  abszolút hozzátették a magukét egy évvel idősebb korosztályban, így őket is mindenképpen díjazni fogjuk, hiszen ők is BAJNOKOK lettek – fogalmazott csapatunk vezetőedzője, Molnár Bálint.