Szászbereki bronzérem

U14-es lánycsapatunk szombaton a III. Czirnák László Emléktornán lépett pályára.

Szombaton Szászberek felé vették az irányt Harcsa Csaba tanítványai, ugyanis ezen a napon egy ötcsapatos tornára voltak hivatalosak. Alakulatunk a Szolnok, Szentes, Szeged és a Tehetség SE együtteseivel találkozott. Lányaink két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták az egynapos megmérettetést és végeztek a 3. helyen.

Az érmek mellett Bíró Gitta még egy különdíjat is átvehetett, ugyanis őt választották a torna legjobb játékosának.

-A múlt heti torna után, ismét izgatottan vártuk az újabb kihívást. A megszokott keretet kissé megváltoztatva Utaztunk Szászberekbe. Egy háromgólos győzelemmel kezdtük a tornát, majd a még számunkra ismeretlen Szentes ellen az utolsó percben tudtunk egyenlíteni. Ezt követően egy kemény meccsen fektettük két vállra a későbbi tornagyőztest, mely gárdát csak mi tudtunk felülmúlni. Majd jött a hidegzuhany, a Tehetség SE-től kétgólos vereséget szenvedtünk, melynek okát a rossz védekezésben és helyzetkihasználásban láttam. Végül a 3. helyen zártuk a tornát, de nem vagyunk csalódottak, ugyanis a mi keretünkben volt a legtöbb fiatal játékos. Örömömre szolgál, hogy újabb tehetséges lányokat sikerült beépítenünk a csapatba, illetve az, hogy Bíró Gittát választották a torna legjobb játékosának. Tanulságos napot zártunk, az előforduló hibákat pedig javítjuk a tavaszi nyitányra. Gratulálok a lányoknak – fogalmazott Harcsa Csaba.

Eredmények

DEAC – Szolnok: 3-0

DEAC – Szentes: 1-1

DEAC – Szeged: 2-0

DEAC – Tehetség SE: 0-2

DEAC: Biró Gitta, Dékány Dorka, Furó Liliána, Gulyás Rebeka, Horváth Hédi, Mazsu Hanna, Mispál Annamária, Puskás Mariann, Sári Rebeka, Sárosi Dóra, Sári Bianka, Szakál Csenge

Edzők: Balogh József, Harcsa Csaba