Szezonzáró Bozsik fesztivál a Sportcampuson

A DEAC és a DASE U13-as fiataljai hazai környezetben léptek pályára a mögöttünk hagyott héten, a Dóczy utcai műfüvesen 90 gyermek mutathatta meg tudását. 

A korlátozások enyhítésével az OTP Bank Bozsik Program is folytatódott, június második hete a DEAC Sportcampuson indult a cívisváros fiatal tehetségei számára, ahol öt klub részvételével rendeztünk remek hangulatú fesztivált. A házigazda DEAC és DASE, valamint a Sportiskola egyaránt két-két csapattal képviseltette magát, s a Loki Focisuli és a Petőfi Talent legjobbjainak is tapsolhattak a szülők. Mivel folyamatosan zajlanak a felújítási munkálatok a centerpályán, az U11-esek ezúttal Pallagon játszottak, az U13-asok pedig a Dóczy utcai műfüvesen felállított két pályán mérték össze tudásukat.

A DEAC fiataljait Molnár Bálint, míg a DASE kiválóságait Takács Tamás vezette csatába, s bár a Bozsik fesztiválokon az eredményeket nem jegyzik, számos szép gólt, káprázatos cselt és ügyes megoldást láthattunk a mieinktől. A mérkőzések két csoportban zajlottak, a torna végén pedig díjazták a legjobbakat is, a DEAC-ból Hidegkuti Vince és Varga Ádám, míg a DASE gárdáiból Balmaz Gergő és Miskolci Levente részesült különdíjban. Az időjárás végig kegyes volt a résztvevőkhöz, a csapatok pedig elégedetten távoztak, ugyanis minden kis focistának ajándék csokoládéval és üdítővel kedveskedtek a szervezők.