Szombati gólzápor

U11-es csapatunk a városi rivális DSI Debrecen együttesét fogadta a DESOK Csarnokban.

Bár a tréningeket is szeretik srácaink, hétvégén azonban kedvenc időtöltésüknek a focinak hódolhattak Mester Norbert tanítványai. Szombaton gyakorló mérkőzés keretében bizonyíthatták ifjoncaink, jól megtanulták mindazt, amit a hétközi foglalkozásokon gyakoroltak.

Mindezt jól szolgálta a DSI Debrecen elleni mérkőzés, mely párharc bővelkedett gólokban, összesen 16 találat esett, ebből tízet csapatunk szerzett. De nem csak a hálók zördültek meg gyakran, szép megoldásokból sem volt hiány, nem véletlenül dicsérte meg Mester a tanítványait a mérkőzés után.

Gyakorló mérkőzés

DEAC – DSI Debrecen: 10-6

DEAC: Takács Zoltán, Antal Róbert, Giczei Hunor, Sinka Szabolcs, Orbán Máté

Cserék: Dobi Bence, Laskai Bálint, Szakál Csenge, Kondor Ákos, Kiss Csaba Benedek, Harsányi Levente

Vezetőedző: Mester Norbert

Gólszerzők: Sinka 3, Giczei 2, Orbán 2, Kondor, Kiss Cs., Harsányi

Mester Norbert: Sajnos több betegünk volt a hét folyamán, így a gyakorló mérkőzésre is a megszokottól kevesebben érkeztünk. A 4+1-es játékhoz viszont pont ideális volt a létszám, minden gyerek megkapta a fejlődéshez szükséges játékperceket. A héten gyakorolt technikai elemek mérkőzéshelyzetben is megjelentek, így pozitívan értékelem a mérkőzést. Ebben a korban nem az eredmény élvez prioritást, de azért jó látni, hogy a srácokban nincs hiány győzni akarásból.