Tornagyőzelem Sárrétudvariban

U11-es csapatunk a hét utolsó napján a Talent Cup elnevezésű labdarúgótornán lépett pályára.

Míg Rőth András együttesének egyik fele Hajdúnánáson zárta a hetet és tért haza bronzéremmel, addig a csapat másik fele Sárrétudvariban lépett pályára. Mivel vezetőedzőnk egy időben nem lehetett két helyen, így ifjoncainkat ezen a tornán Mester Norbert irányította. Srácaink a DASE, Sárréti DSK, Olasz Focisuli, Józsa SE, Ebesi SBKE alakulataival mérték össze erejüket és a torna zárásaként átvehették a győztesnek járó serleget, valamint aranyérmeket.

-Egy jó hangulatú tornán szerepeltek a gyerekek. A mérkőzések során végig kezdeményezően és győztes mentalitással léptek pályára. Természetesen az eredmény nem elsődleges, de minden kupa győzelem megerősíti a srácokat a futball iránti szeretetben. Kellenek az ilyen sikerélmények, hogy motiváltak tudjanak maradni. A mérkőzéseken nyújtott teljesítmény mondhatni hullámzóan alakult. Megmutatták minden arcukat a gyerekek. Összességében magabiztosan és megérdemelten szerezték meg az első helyet. Gratulálok a gyerekeknek – fogalmazott Mester Norbert.

DEAC U11: Rinaldi Cristian, Bán László, Zsignár Levente, Tasi Milán, Szőllősi Bálint, Kathi Ármin, Zeke Norbert, Könyves Emánuel, Varga Dániel