Tóth Tamás: Végig egységesek voltunk

Mint beszámoltunk róla, U7-es csapatunk 16 gárda közül bizonyult a legjobbnak Szigethalmon, a fényes sikerrel záruló tornát Tóth Tamás edző értékelte.

A DEAC-nál nem csupán edzéseken fejlődhetnek a fiatalok, a szakvezetés időről időre a legkisebbeknek is lehetőséget biztosít, hogy színvonalas tornákon vegyenek részt. U7-eseink a hétvégén Szeghalomra látogattak, ahol lehengerlő teljesítményt nyújtva, veretlenül lettek tornagyőztesek.

„Az előző hétvégén Hajdúnánáson nyújtott teljesítmény és tornagyőzelem bizakodásra adhatott okot az indulást megelőzően – tekintett vissza a csapat edzője, Tóth Tamás. – Ennek megfelelően kezdtünk, magabiztos játékkal győztük le a Mezei-Vill (13–0), a Szarvas (12–0) és a Sárréti LE (12–2) csapatát a csoportkörben. Az egyenes kieséses szakaszban már nehezebb ellenfelekkel kerültünk szembe, ám a csapat nagyon egységesen, az egész mezőnyből kiemelkedő játékkal menetelt a döntőig. A Gyula elleni negyeddöntőben 12–1-es győzelmet arattunk, míg az elődöntőben a Szentest múltuk felül 11–1-re. A fináléban a házigazda Sárréti LE-vel mérkőztünk meg, ami egyben a torna utolsó mérkőzése is volt, ezért nagyon sokan megtekintették és szurkoltak nekünk. Egy fizikailag és taktikailag is jól felkészített rivális ellen sikerült 7–3-as győzelmet aratnunk, így a 16 csapatos mezőnyben első helyezést értünk el. Gratulálok a fiúknak!”

Tóth Tamás az U7-es mellett az U8-as csapat felkészítéséért is felelt, ebben a korosztályban a negyedik helyen zárt a DEAC.

DEAC U7: Vaszkó Márton, Nagy Gábor Péter, Sidibe Malick Noel, Kobzos Gergő, Zsigmond Zalán

DEAC U8: Bán László, Ujvári Sándor, Varga Dániel, Szöllősi Bálint, Sidlovics Gábor, Vadkerti Tibor, Lugosi Marcell, Orosz Sándor, Vaszkó Márton, Nagy Gábor Péter, Sidibe Malick Noel, Kobzos Gergő, Zsigmond Zalán

Edző: Tóth Tamás