Továbbra is veretlenül vezetjük a tabellát

A DASE U14-es csapata újabb diadalt aratott, vasárnap délelőtt nyolc gólt rúgva a Nyírlugosnak, folytatódott a győzelmi széria.

A bajnoki nyitányon még csak egy góllal nyert a Hajdúdorog ellen Molnár Máté csapata, de előző héten Tiszacsegén már néggyel. A két győzelemnek köszönhetően a táblázat éléről vártak a folytatást, erre a hét utolsó napján került sor. Vasárnap reggel fogadták ugyanis ifjoncaink a Nyírlugos együttesét.

Sipos Zsombor hamar jelezte a vendégeknek, ezen a napon pont nélkül utaznak haza, már az 5. percben bevette a kaput. Majd három minutum elteltével Molnár László nyomatékosította ezt, aki megduplázta az előnyt. Csapatunk kombinatívan, szemre tetszetősen futballozott, jól használták srácaink a területeket, sok volt a labda nélküli mozgás, mindig volt megjátszható társ. A Nyírlugos is szervezetten focizott, próbált építkezni, de védelmünk minden kísérletet meghiúsított. A 20. percben ismét megzördült a vendégek hálója, ekkor Vincze-Gál Milán volt eredményes. A hátralévő időben is a Molnár-tanítványok domináltak, de már szünetig a gólok száma nem változott.

A térfélcserét követően is ifjoncaink irányították a játékot, a 40. percben pedig Papp Bence is feliratkozott a gólszerzők közé. Ez meg is törte a vendégeket, akik beletörődtek az elkerülhetetlenbe. A lendületes, szép játék újabb találatokat eredményezett, az 57. minutumban Sipos Zsombor másodjára is bevette a kaput, majd nem sokra rá Vincze-Gál Milán már mesterhármasnál tartott. A végeredményt Tarr István állította be, aki a 68. percben mattolta a nyírlugosi védelmet.

Megyei U-14 B 3. forduló

DASE – Nyírlugos: 8-0 (3-0)

DASE: Molnár G. – Molnár L., Vincze-Gál, Holba, Freudenfeld, Simkovics, Tarr, Sipos, Dan

Cserék: Papp B., Karacs, Boros, Fésűs, Csernyik

Edző: Molnár Máté

Gólszerzők: Sipos 5’, 57’, Molnár L. 8’, Vincze-Gál 20’, 58’, 65’, Papp B. 40’, Tarr 68’

Molnár Máté: Csak ismételni tudom magam, amit kértem a srácoktól, viszont láttam a pályán, ezúttal is kombinatívan futballoztak. Előző héten említettem, maradt a lábakban néhány gól, most a találatok számával is elégedett vagyok. Nagyarányú győzelmet arattunk, viszont ellenfelünket is meg kell dicsérjem, mert amíg tartották magukat, szépen járatták a labdát. De megtörtük őket, rájuk tudtuk erőltetni akaratunkat. Magabiztosan, kellő önbizalommal játszottak és sok párharcot nyertek a srácok, a kapu előtt pedig higgadtak voltak. Ami külön öröm számomra, hogy az összes gólunk akcióból született. Gratulálok a fiúknak, büszke vagyok rájuk.