Túl az első felkészülési mérkőzésen

U12-es csapatunk vasárnap a Nagyvárad együttesével játszott edzőmérkőzést.

Urbin Péter tanítványai már egy hete készülnek a tavaszi rajtra, szorgos munkával telnek napjaik, az edzéseken tovább csiszolják technikai tudásukat és a csapatjátékot. A hét zárásaként pedig edzőmérkőzésen gyakorolták a tanultakat.

Vasárnap a Nagyvárad korosztályos együttese ellen léptek pályára ifjoncaink a Sportcampuson. Lendületesen futballoztak a csapatok, több szép megoldást is lehetett látni, helyzetekből sem volt hiány. Voltak olyan periódusok, mikor a vendégek akarata érvényesült, de a védőfeladatot is jól oldották meg az Urbin-fiúk. A második félidőben Szabados Kende törte meg a gólcsendet, de a Nagyvárad egyenlített, majd fordított és megnyerte a mérkőzést.

Felkészülési mérkőzés

DEAC – Nagyvárad: 1-2 (0-0)

DEAC kerete: Ujvárosi Zsombor, Farkas Norbert, Molnár Péter, Laczkó Sándor, Hidi Levente, Halczman Zétény, Sebestyén Zétény, Bacsa Benedek, Ungvári Zalán, Szabados Kende, Nagy Róbert, Bényei Tamás, Molnár Gergő, Horváth Berton, Lakatos Máté

Vezetőedző: Urbin Péter

Gólszerző: Szabados Kende

„Egy hete kezdtük a felkészülést, a mai volt az első edzőmérkőzésünk. Egy jó erőkből álló Nagyváraddal találkoztunk, mely gárda dinamikusan futballozott. Jó ritmusban zajlott a mérkőzés, volt, hogy védekezésre kényszerültünk, de szép támadásokat is vezettünk. Megvoltak a helyzeteink, ha kicsit pontosabbak vagyunk a kapu előtt, több gólt is szerezhettünk volna. Nagyon jó volt a felkészülés szempontjából a mérkőzés, azzal, hogy más ország csapatával játszottunk, hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. A srácok próbálták a legjobbat nyújtani, elégedett vagyok a teljesítményükkel” – foglalta össze a mérkőzést Urbin Péter.