Dobogós helyezésben reménykedik a gólerős center

Komlósi Péter úgy véli, sok hiba csúszott a Debreceni Egyetem együttesének játékába a hétvégén.

A DEAC U20-as futsalcsapata vasárnap nem tudott pontot szerezni a Szent István SE elleni hazai bajnokin. A 6-4-es vereség nem Komlósi Péteren múlt, ugyanis 17 esztendős tehetségünk háromszor is bevette a fővárosiak kapuját.

“A találkozó elején az ellenfelünk szerezte meg a vezetést, de a kilencedik percben sikerült fordítanunk. A folytatásban kapkodtunk, elég sok hiba csúszott a játékunkba, amit a vendégek kihasználtak. A végén átálltunk az öt a négy elleni játékra, ennek köszönhetően szépítettünk, de már nem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe. Felemás érzésekkel zártam a meccset, hiszen a három gólomnak örültem, de a vereség miatt szomorú voltam” – nyilatkozta Komlósi, aki hozzátette, az edzői utasításokat igyekezett maradéktalanul betartani.

Együttesünk jelenleg a negyedik pozíciót birtokolja a táblázaton. Meglehetősen sűrű a mezőny, ugyanis a hetedik Rubeolát csak egy ponttal előzzük meg, míg az éllovas Gyulaházával szemben mindössze három egység a hátrányunk.

“Konkrét célt nem tűztünk ki a szezon előtt, ám jó lenne, ha a dobogós helyen zárnánk. Ezt nem tartom elképzelhetetlennek, mivel egységes csapatot alkotunk, mindenki küzd a másikért – emelte ki a fiatal futsalos, aki ebben a bajnokságban már 15-ször köszönt be, ezzel a góllövőlistán a harmadik helyen áll. – Elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel, bár bízom benne, hogy a folytatásban még sok találat fűződik majd a nevemhez. Centerként az egyik legfontosabb feladatom, hogy megtartsam a labdát, ami sikerülni szokott. Emellett nagy küzdőnek tartom magam, és szerencsére a helyzeteimet rendszerint gólra váltom” – hangsúlyozta Peti, aki a DEAC-os Siska Gergőtől és a Hali csillagától, Dróth Zoltántól is igyekszik hasznos dolgokat ellesni.

Komlósi Péter másfél éve erősíti a DEAC-ot. Köztudott, hogy a futsal a labdarúgáshoz képest jóval pörgősebb sportág, és többek között ez fogta meg az ifjú játékost. Nyugodtan mondhatjuk, hogy egy ígéretes jövő előtt álló talentum bontogatja nálunk a szárnyait, ezt támasztja alá, hogy már a felnőttekkel is készülhetett.

“Egészséges drukk dolgozott bennem az első edzés előtt, de azért nem izgultam annyira. Nagyon segítőkész volt mindenki, ami megkönnyítette a helyzetemet. Nyilván fel szeretnék majd kerülni az első csapatba, ám tisztában vagyok azzal, hogy ezért rengeteget kell még tennem” – zárta mondandóját Komlósi Péter.