Quirikó Vivien: az egyik legfőbb riválisunkat győztük le

Torma Lilla úgy véli, sokat jelenthet ez a siker a Debreceni Egyetem alakulatának. 

A DEAC női futsalcsapata címvédőhőz méltó rajtot vett az NB I-ben. Quirikó Vivien tanítványai az éremesélyesnek tartott Budaörs ellen tartották itthon a három pontot a 3-1-es győzelmüknek köszönhetően vasárnap este. A vezetőedző a találkozó után elmondta, érződött még a játékosain az idény eleji forma, bár erre számított is.

“Az első félidőben nyújtott teljesítményünkkel elégedettek lehetünk. A második játékrészben agresszívabban letámadott minket a Budaörs, és ezzel most annyira nem tudtunk mit kezdeni. Elég sok hiba csúszott a játékunkba, ennek ellenére örülök a három pontnak. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az egyik legfőbb riválisunkat győztük le. Le kell vonnunk ebből a találkozóból a tanulságokat, és javítanunk kell azokon a dolgokon, amik nem mentek” – mutatott rá a tréner.

Torma Lilla nem unatkozott a rangadón, sok nagy hárítással vette ki a részét a diadalból, egyedül Bede Anna járt túl az eszén a 25. percben.

“Ellenfelünk főleg Megyeri Boglárkának ívelte fel a labdát, és ebből próbált helyzeteket kidolgozni. A váltásos védekezésben néha elcsúsztunk, ennek köszönhetően nekem is együtt kellett élnem a játékkal. Ebben a szezonban is nagyon kiegyenlített lesz az NB I mezőnye, így az ilyen sikerek sokat jelenthetnek” – hangsúlyozta a remek kapuvédő.

Fotók: Papp Attila