U13: a gyerekek lelkesen járnak edzésekre

Deák Viktor szerint a pihenő most jót fog tenni mindenkinek.

Az U14-es korosztályhoz hasonlóan U13-as együttesünk is szép sikereket ért el a 2022-2023-as szezon első felében, hiszen 6 győzelemmel és mindössze 2 vereséggel zárta az őszi idényt.

A srácok nagy elánnal vetették bele magukat augusztusban a munkába – kezdte a korosztály edzője, Deák Viktor. – A létszám a foglalkozásokon kielégítő, a gyerekek lelkesen járnak edzésekre, amelyek remek hangulatban telnek. Úgy látom, hogy mindenki tudott fejlődni önmagához képest. Sikerült előre lépni csapatként is. Ősszel nyolc meccset játszottunk, hatot megnyertünk, és kétszer kikaptunk, de ekkor is jó teljesítményt nyújtottunk. Szeretném itt is megköszönni a szülők szurkolását! Jót fog tenni a szünet mindenkinek. Tavasszal szeretnénk elérni a kitűzött céljainkat, úgyhogy a pihenő után folytatjuk a munkát – fogalmazott Deák Viktor.

Borítókép: a DEAC U13-as kézilabdacsapata. Felső sor: Varga Sándor, Deli Márton, Horváth Rikárdó, Csáki Levente, Krizsán Gábor, Kovács Máté, Deák Viktor edző. Alsó sor: Vágner Sebestyén, Rézsó Benedek, Pacsura Dominik.