Ezek a mérkőzések várnak ránk hétvégén

Jégkorongcsapatunk ma újabb bajnokit játszik Csíkszeredában, majd hétfőn már Debrecenben lép jégre. Férfi röplabdázóink idegenben, a lányok itthon játszanak a pontokért. Női futsalosainkra szombaton nagy rangadó vár a DESOK-ban, és kézilabdázóink is hazai környezetben szerepelnek. Floorballcsapatunk Érdre utazik.

Jégkorong – újabb meccs Csíkszeredában
Nincs könnyű helyzetben a DEAC jégkorongcsapata, hiszen a négy győzelemig tartó negyeddöntő-párharcban 2-1-re a Csíkszereda vezet. Ma 17.30-tól ismét jégre lép David Musial együttese Székelyföldön, majd hétfőn 18 órakor Debrecenben rendezik az ötödik összecsapást, amit az M4 Sport élőben közvetít.

Röplabda – a kupadöntőshöz utaznak
A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Kecskeméttel csapnak össze az Extraligában, a mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. A DEAC januárban már megtréfálta a “hírös városiakat”, a DESOK-ban megrendezett összecsapáson 3:1-re diadalmaskodtak Tóth Andrásék.
További részletek!

A Debreceni Egyetem női röplabdázói vasárnap este 18 órától megkezdik a szereplésüket az 5-9. helyért zajló rájátszásban, Kuszkó Zsolt alakulata a Miskolcot fogadja a DESOK-ban. Az alapszakaszban kétszer is találkoztunk a miskolciakkal, mindkét meccset követően ellenfelünk ünnepelhetett. Abban bízunk, hogy ezúttal a debreceni lányok hagyhatják el győztesen a játékteret.

Futsal – gyógyír lenne a győzelem
Női futsalosaink rangadón növelhetik a pontjaik számát, ugyanis szombaton 19 órától a harmadik helyen álló Astrát látják vendégül a DESOK-ban. Ebben a szezonban egyszer már sikerült két vállra fektetnünk az ellenfelet, a szeptemberi összecsapást 4-3-ra nyertük meg, főleg a második félidőben nyújtott remek játékunknak köszönhetően.
További részletek!

Floorball – Érden folytatják
A Salming férfi OB I 15. fordulójában az Ares HC otthonában vendégszerepel a DEAC floorballcsapata. A mérkőzést vasárnap 18 órától rendezik Érden.

Kézilabda – megőrizni a veretlenséget
Két nagyszerű mérkőzésen van túl a bajnokságot veretlenül vezető DEAC férfi kézilabdacsapata, amely a tavaszi szezon első két fordulójában dobogós helyen álló ellenfeleket győzött le magabiztosan. Ezúttal a nyolcadik pozícióban lévő Kisvárdát fogadják Bíró Imre tanítványai pénteken 18.30-tól a DESOK-ban.