A DEAC dartsszakosztályának jelenlegi csapata már 2011-óta foglalkozik a debreceni darts élet fellendítésével. 2018-ban adódott a lehetőség, hogy a jelenlegi helyünkön és formában már teljes értékű DEAC szakosztályként tudjunk üzemelni.

A 10 steel és 4 soft táblás termünkben rendszeresen lehetőség nyílik nyílt és zárt csoportos, valamint egyéni gyakorlásra utánpótlás és felnőtt korosztályban egyaránt. Itt a legmodernebb és a legváltozatosabb edzésmunkákat próbálhatják ki akár személyre szabva, és az ehhez szükséges segédeszközök is széles körben megtalálhatóak.

Egyik legfőbb célunk, hogy a darts sportot minél szélesebb körben megismertessük és terjesszük. A másik pedig, hogy kiváló versenyzőket is neveljünk. Ennek érdekében 2020-tól már a Magyar Darts Szövetség versenyein is tudják magukat képviselni játékosaink a DEAC színeiben. Valamint rendszeresen szervezünk saját  versenyeket is, amelyek között mindenki megtalálhatja magának az ideális szintű megmérettetést, a felkészültségi szintjéhez mérten.

Várunk minden dartsot szerető, nem csak versenyezni vágyó játékost!

Elérhetőségeink:

Emaildeacdarts@gmail.com
Facebookfacebook.com/deacdarts/
Instagram: deacdarts

Szakosztályvezető: Kiss Imre (Tel.: +36 20 385 9527)

Nyílt edzések helyszíne, és időpontja: ifjúsági és felnőtt kedd 15:00-18:00, utánpótlás és felnőtt csütörtök 17-20.