A DEAC tornaszakosztálya 2017 január hónapjában alakult meg. Kezdetben csak utánpótlás fiúcsapata volt egyesületünknek, de ma már női versenyzőink is vannak, akik felnőttbajnokságban indulnak.

A tornászok szivacsgödrös, modern létesítményben tudnak edzeni a DESOK-csarnokban. A fiúk edzései korosztály szerint vannak kialakítva, mint ahogy a heti edzésszám is. A legkisebb, óvodás csoport tagjai heti kétszer járnak tornázni egy-egy órát, a nagyobbaknak három-négyszer tartunk foglalkozást és már két-három órát edzenek. A nők heti háromszor edzenek, azonban egy-egy nagyobb verseny előtt ez a szám több is lehet.

Érdemes már óvodás korban elkezdeni ezt a sportágat. Elengedhetetlen a fegyelem, a kitartás, valamint a szabályok betartása. Két-három hónap alatt komoly előrelépést lehet látni. Az edzések hatására javulnak a fizikai képességek és a pszichológiai mutatók. Akik a torna után másik sportágat választanak, biztosan megállják a helyüket az új területen is, hiszen nagyon jó alapokat kapnak. A fizikai és a mozgás koordinációjuk magasabb szintű, mint a hasonló korú társaiké. A gyerek hamar megtanulja, ha valamit el akar érni, sikerre vágyik, azért komolyan meg kell dolgoznia, semmit sem adnak ingyen.

Fiúcsapat edzői: Lakatos István, Ladányi Zoltán, Molnárfi Tamás, Szabó Norbert, Lada Krisztina

Elérhetőségek
Fiúcsapat
E-mail:
lakatosist@gmail.com
Telefon:
Lakatos István +36 70 9469892

Lánycsapat
E-mail: antalmari64@gmail.com
Telefon: Antal Mária +36 20 3892529