DEAC-Hackers

Jelentkezz a DEAC e-sport szakosztályába:
– ha nagy “gamer” vagy és szeretnél magasabb szintre jutni.
– ha szeretnél egy több mint száz éves sportklubhoz tartozni.
– ha érdekel az e-sportolók világa és kipróbálnád magad nagy e-sport versenyeken.

Miért érdemes csatlakozni:
– új E-sport Központ használat
– hazai és nemzetközi versenyek
– DEAC kedvezmények

Töltsd ki az adatokat és lépj be a DEAC közösségébe: Google Form

Csatlakozz discord szerverünkre, ahol külön szobák vannak létrehozva minden játékban, hogy könnyebben megtudjátok beszélni az indulást, edzés időpontokat és minden továbbit.
Csatlakozz: Discord

 

Apex Legends

Edző: Aranyi József, aranyimano@gmail.com

Üdvözletem mindenkinek! Aranyi József vagyok, az Apex Legends szakosztály vezetője.

Ezen szekcióban további információt szerezhettek a terveinkről, csapatunk/csapataink alakulóban, továbbra is fejlődik és tagfelvétel alatt áll.

Továbbá a közeljövőben megtudhatjátok minden versenyen elért eredményeinket és természetesen a szabályzatunkat.

Kitartást és sok szerencsét kívánok!

 

Brawl Stars

Edző: Farkas Zoltán, farkaszoltan1998@gmail.com

A Brawl Stars klubunk már több éve működik. Magyarországon a legjobb 15 környékén vagyunk folyamatosan. Segítőkész társaság, aktív klubliga, aktivitás és Messenger csoport várja azokat, akik csatlakoznak. Folyamatosan fejlődünk és kiemelt hangsúlyt fektetünk arra is, hogy segítsük és tanítsuk a klubtagokat. Továbbá friendly gamek, barátságos játékok is szoktak lenni. Rendelkezünk Discord szerverrel is. A világbajnoksági kvalifikációkon rendszeresen részt veszünk.

A klubba történő jelentkezés in-game illetve a megadott e-mail címen lehetséges.

Klubjaink: DEAC-Hackers és DEAC-Mini.

Eredményeink: Magyarország 2. legjobb klubja (2021 novembere), IESF: Magyarország kvalifikációs mérkőzések 2. helyezett, Family Cup részvétel.

 

Call of Duty: Warzone

Edző: Kocsis Gergő, remakboy@gmail.com

Csapatunk még viszonylag frissen alakult.

Célunk a hazai, illetve a nemzetközi versenyekre való bejutás illetve részvétel. Ha érdekel a Call of Duty világa, valamint szeretnél egy nagyon jó társaság növekvő és támogató közösség tagja lenni, vagy verseny szintre fejlődni akár a Warzone 2.0, illetve Modern Warfare 3 nevű játékokban bizalommal fordulj hozzám. Várunk mindenkit szeretettel.

 

Clash Royale

Edző: Molnár Zsolt, molazsola@gmail.com

Eddigi eredményeink: Debrecenben rendezett versenyen első hely, Lvlup által szervezett online versenyen 8. hely, Nyíregyháza első és második hely, ESL online versenyen Global 3.hely plusz egyéb helyezések.

Tagok száma 50 fő körül mozog. Jelenleg mindenki maga fejlődik, így sikerült elérnem a Champion 6000+ szintet. Tervezzük az edzések folytatását a Barcraftban ha továbbra is lehetséges lesz.

 

Counter-Strike: Global Offensive

Edző: Varga Szabolcs, szabics2004@gmail.com

Nemrég alakult újra a DEAC CS:GO csapata, megpróbáljuk egy picit professzionálisabbra emelni a színvonalat. Célunk minél több hazai és nemzetközi versenyen való részvétel, online, illetve offline formában is.

Eddigi eredményeink közé sorolható a K&H Egyetemi Esport bajnokság II. helyezett, UEG S4, pár debreceni LAN. A közeljövőben indulni fogunk a Tippmix Pro Masters kvalifikációin, ESEA Open-en, ahol a cél minél hamarabb a Main divízió elérése, IESF Qualifications, CEE Champions 2022 Quals, Unibet kupák.

 

FIFA

Edző: Molnár Zsolt, molnarzsolt1218@gmail.com

A DEAC-Hackers FIFA részlegén egy barátias, közeli, mégis kompetitív közeget szeretnénk létrehozni, melynek célja a játékosok ösztönzése és képzése sikerek eléréséhez. Edzéseinken heti 2-3 alkalom keretében összemérjük a játékosok képességét egymás elleni mérkőzésekben, majd kielemezzük mikben tudna az illető fejleszteni játékán. Az se tántorítson el ha nem vagy oda az Ultimate Team-ért hiszen mindig vannak versenyek melyeken nincs szükség az UT-s csapatra. Legfőbb célunk hogy a játékosaink élvezzék amit csinálnak és emellett sikeresek is legyenek. Nem számít az sem ha úgy érzed van miben fejlődni, ugyanis közös munkánkkal hiszünk abban hogy bárkiből ki tudjuk hozni a bajnokot!

Ha elnyertem érdeklődésed akkor a megadott emailen vagy discordon tudsz jelentkezni, mindenkit szeretettel várunk!

 

Fortnite

Edző: Ruga Tibor Pál, rugatiborpal20060312@gmail.com

Fortnite Polestar Esports versenyzőként vagyok jelen. A DGW néven ismert legjobb IGL címmel már sok versenyen vettem részt, köztük a G2 esports csapatában is. Olyan egyedi eredményekkel rendelkezem, mint a solo/duo cash cupok és az FNCS, különösen a c2s5-ben. Büszkén mondhatom, hogy elsőként sikerült Magyarországról kijutnom a Fortnite World Cupra, ahol a 19. helyen végeztem. Jelenleg több mint 137,000PR és 47,000$ earningsel rendelkezem, illetve az Európai ranglistán jelenleg a 17. helyen állok.

IRL edzéseink akár heti 2-5 alkalommal is tartanék. Ha profi Fortnite edzőre vagy coachra van szükséged, ne habozz felkeresni!

 

Hearthstone

Edző: Zsupos Richárd, zs.r.l1029@gmail.com

Messenger csoportban folyamatosan tartjuk a kapcsolatot egymással, átbeszéljük a metát/nerfeket/versenyeket. Versenyek előtt közösen állítjuk össze a felállást és megnézzük a különböző matchupokat. Főleg helyi és online versenyeken veszünk részt. Célunk: Minél több tagunkat kijuttatni a Masters Tourra, és ott minél jobb eredményt elérni.

Főbb eredményeink: Zeynos: Masters Tour selejtezőn 1. helyezés, majd Masters Touron 241. helyezés; V. BarCraft Hearthstone Cup 2. hely; UEG S3 2. hely Luxi: UEG S3 1. hely zero: UEG S3 2. hely wickedhs: V. BarCraft Hearthstone Cup 1. hely.

 

League of Legends

Edző: Lekka Konrád, lekkakonrad@gmail.com

A DEAC-Hackers League of Legends szakosztálya, továbbra is szeretettel várja a csatlakozni kívánó Debreceni (vagy környéki) illetőségű egyetemistákat és nem egyetemistákat egyaránt, akik egy jól szervezett, dinamikus, fejlődő közösség tagjai szeretnének lenni.

A célunk az, hogy minél több új játékossal megismerkedhessünk a DEAC-Hackers köreiben a jövőben valamint szeretnénk kialakítani egy olyan közösséget, ahol nem csak a veterán és tapasztalt játékosok tudnak érvényesülni, hanem az újonnan érkezett idézők is. Azt szeretnénk, ha mindenki úgy érezné, hogy meg van becsülve és ugyan olyan bánásmódban részesül mint mindenki más annak érdekében, hogy ne hagyjon alább az érdekeltsége vagy a játék iránti szeretete. Mindenképpen egyik fő célunk, hogy a lolos csapatunk régi fénykorát tudja élni újból és egy rendezett és fegyelmezett légkörben tudjuk játékosainkat edzeni.

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Edző: Nagy Balázs, justaye4r@gmail.com

Csapatunk az egyik legfrissebb a DEAC-ban.

Egy olyan játékról beszélünk, ahol mindenki számít, és ahol az egyéni képességeid mellett a csapatmunka és a fejlődés kapja a legnagyobb hangsúlyt. Az R6 nem csupán egy játék számunkra, hanem egy közösség, ahol az egyéniséged és tudásod értékes számunkra.

Az FPS-műfaj legnehezebb és legkegyetlenebb játékáról beszélünk, ahol a legfontosabb a kommunikáció és a csapat összjátéka. Nem arról van szó, hogy mennyire vagy profi a célzásban vagy a reflexeidben, hanem arról, hogy hogyan tudunk együttműködni és kihozni egymásból a legjobbat. Az általunk nyújtott dinamikus játékstílus mindenkit bevon és támogatást biztosít. Ha van benned kellő kis érdeklődés, mi mindenben segítünk neked.

Célunk az, hogy minél több versenyen sikert érjünk el, valamint hogy a csapatot és az egyéni képességeket fejlesszük. Edzéseinket heti 2-3 alkalommal olyan időpontokban tartjuk, ami mindenki számára megfelelő.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy olyan közösség tagja lenni, ahol a fejlődés és a barátság kiemelkedő fontosságú, bátran jelentkezz!

 

PUBG Mobile

Edző: Kompár Dániel, 94kompar@gmail.com

A DEAC-Hackers PUBG Mobile részlegén egy barátias, kompetitív közösséget szeretnénk létrehozni, melynek célja a játékosok ösztönzése és képzése sikerek eléréséhez.

Edzéseinken heti 2-3 alkalom keretében összemérjük a játékosok képességét nemzetközi élmezőnyben, majd kielemezzük miben tud a csapat, illetve adott játékos fejlődni.

Legfőbb célunk, hogy a játékosaink élvezzék, amit csinálnak és emellett sikeresek, elismertek is legyenek.

Nem számít az sem ha úgy érzed van miben fejlődni, hisz nagy létszámú befogadó társaság vár, ahol szinte folyamatosan csapatban tudsz játszani.

Csatlakozz hozzánk és légy részese!

 

Rocket League

Edző: Magyar Zsolt, zsolt.magyar.1020@gmail.com

Nemrég indult el a Rocket League szakosztályunk, ahol célunk egy jó közösség létrehozása. Létszámtól függően több csapatot is indítunk különböző versenyeken.

2023 nyártól a Civis Clutchers is a DEAC színeiben folytatta a játékot, ezért országos tapasztalattal is rendelkezünk. Részt vettünk csapatunkkal már több országos versenyen és UEG lanokon is.
Eddigi legjobb eredményünk a Hungarian Open-en elért 11-12. helyezés.

A sikereink alapját a komoly felkészülés mellett a jó hangulat képezi.

 

Papp Dávid pszichológus

Papp Dávid a Debreceni Egyetem BTK Pszichológiai Intézetének egyetemi tanársegédje és ösztöndíjas PhD hallgatója. 2017 óta fő kutatási területe az e-sportok pszichológiai vonatkozásai, és szerepet vállal interdiszciplináris kutatásokban is a témán belül. Doktori kutatásának címe: „Mi teszi a jó e-sportolót? – avagy egy e-sportspecifikus tesztrendszer kidolgozása az utánpótlás kiválasztás és tehetségdiagnosztika elősegítésére”. Eddig elnyert díjak és kitüntetések: OTDK harmadik helyezés (2019), Hallgatói Elismerő Oklevél (2020), ÚNKP (2019, 2021), Fiatal Kutató Ösztöndíj (2020).

Elérhetőség: papp.david@arts.unideb.hu

  • DE BTK Pszichológiai Intézete, Szociál- és Munkapszichológiai Tanszék 121. iroda

 

Pappné Győri Krisztina pedagógus/oktatáskutató

Győri Krisztina első diplomáját a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen szerezte tanító szakon. 2021-ben szerezte meg második diplomáját a Debreceni Egyetemen, ahol neveléstudományt tanult. Jelenleg első éves PhD hallgató a Neveléstudományi Doktori Programban. 2019 óta junior kutató a CHERD-Hungary kutatócsoportban. 2020 szeptembere óta pedig segédszerkesztő a CEJER folyóiratnál. Neveléstudományi mesterszakon folytatott tanulmányai során kétszer elnyerte a Kiemelt Szakmai Ösztöndíjat. 2020-ban a DE BTK kari TDK versenyen I. helyezést ért el. 2021-ben a 35. OTDK-án I. helyezésben részesült. 2021-ben a Hallgatói Elismerő Oklevelet és az Új Nemzeti Kiválóság Program pályázatot is elnyerte.  A fő kutatási témája a szülők bevonása a gyermekük digitális nevelésébe.

Elérhetőség: gyorikrisztina97@gmail.com

  • DE, BTK, Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet, 202-es iroda

 

Vezetőség

Macsuga Péter, szakosztályvezető: macsugape@gmail.com

Farkas Zoltán, technikai vezető: farkas.zoltan.martin@deac.hu

Sánta János, DE E-Sport központvezető: santa.janos@esport.unideb.hu

 

Felületeink

Twitch: https://www.twitch.tv/deachackers
Facebook: https://www.facebook.com/deachackers/